Κριός

Το παρελθόν σας χτυπά την πόρτα. Η Αφροδίτη σας στρέφει την προσοχή σε θέματα που πρέπει να τακτοποιηθούν. Σηκώστε τα μανίκια και ξεκινήστε!

 

Ταύρος

Η ερωτική σας διάθεση είναι κάπως πεσμένη. Οι εκκρεμότητες πάνω σε οικονομικά θέματα βάζουν σε δεύτερη μοίρα τον έρωτα και «παγώνουν» τον ρομαντισμό σας.

 

Δίδυμοι

Βάλτε τις επιθυμίες σας σε προτεραιότητα και διεκδικήστε ότι πιστεύετε πως αξίζει.

 

Καρκίνος

Ασχοληθείτε ενεργά με την ερωτική σας ζωή. Κάντε μια ανασκόπηση και αποφασίστε αν αξίζει να επενδύσετε στην σχέση που βρίσκεστε ήδη.

 

Λέων

Ο συναισθηματικός σας τομέας σας έχει κουράσει. Νεύρα, άσκοπες συζητήσεις και θέματα εμπιστοσύνης σας έχουν επιβαρύνει αρκετά.

 

Παρθένος

Η φαντασία σας ξεκινά να οργιάζει! Με την καλή έννοια! Το ερωτικό παιχνίδι θέλει ανανέωση και εσείς όχι μόνο το γνωρίζετε αυτό, αλλά δεν φοβάστε και να το τολμήσετε.

 

Ζυγός

Ο τομέας της επικοινωνίας κλυδωνίζεται! Όλοι θέλετε να σας κάνουν τα χατίρια, μα ο Ιούλιος δεν μοιάζει να σας κάνει το δικό σας.

 

Σκορπιός

Σήμερα το μυαλό σας ταξιδεύει στο παρελθόν. Η αλήθεια είναι πως είστε άτομα που συχνά γυρνάτε πίσω για αναδρομές, σήμερα λοιπόν θα «εξασκηθείτε» στην αγαπημένη σας ασχολία.

 

Τοξότης

Η διάθεση σας είναι σε καλό επίπεδο! Συνιστούμε περισσότερα χαμόγελα και μην κάνετε περίπλοκες σκέψεις.

 

Αιγόκερως

Τι σας έχει πιάσει και σκέφτεστε συνέχεια το παρελθόν; Επίτηδες κάνετε σαμποτάζ στον εαυτό σας;

 

Υδροχόος

Να μπούνε τα πράγματα σε μια σειρά! Τα προβλήματα που παλαιότερα σε έχουν ενοχλήσει επιστρέφουν. Εσύ πρέπει να τα τακτοποιήσεις μια για πάντα.

 

Ιχθύς

Τα επαγγελματικά σας μπαίνουν δυναμικά στο παιχνίδι, αυτό όμως δεν σημαίνει πως πρέπει να ξεχάσετε την προσωπική σας ζωή.