Σύστημα μεταφοράς Aptica ή Quad με παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου Cab ή Darwin; Ο,τι και να επιλέξετε μην ξεχάσετε να πάρετε το δώρο σας!

Από τις 15 Ιουνίου έως τις 31 Ιουλίου 2019, μην χάσετε την προσφορά Safety Days. Με την αγορά ενός συστήματος μεταφοράς Aptica ή Quad, επιλέξτε το δώρο για την ασφάλεια του μωρού σας!

  • Εάν αγοράσετε σύστημα μεταφοράς με παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου Cab, παίρνετε δώρο το κιτ SuperSafety, που αποτελείται από:
    ▪ Βάση αυτοκινήτου Cab (ΠΛΤ 45€)
    ▪ Κιτ αυτοκινήτου για πορτ-μπεμπέ (ΠΛΤ 66€)
  • Εάν αγοράσετε σύστημα μεταφοράς με παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου Darwin Infant i-Size, λαμβάνετε έκπτωση στο κιτ i-Size:
    ▪ 50€ έκπτωση στη βάση αυτοκινήτου Darwin i-Size (ΠΛΤ 199€)
    ▪ Κουπόνι αξίας 50€ για την αγορά του παιδικού καθίσματος αυτοκινήτου Darwin Toddler i-Size (ΠΛΤ 289€), που ακολουθεί το Darwin Infant και τοποθετείται επίσης στη βάση αυτοκινήτου Darwin i-Size.

Η προσφορά ισχύει για όλα τα χρώματα των συστημάτων μεταφοράς Aptica ή Quad Quattro έως εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο site.

 

Σύστημα μεταφοράς Aptica

Η φιλοσοφία που κρύβεται πίσω από τα συστήματα μεταφοράς της Inglesina, είναι να προσφέρουν στους γονείς την απαραίτητη λειτουργικότητα και να εξασφαλίσουν τις ιδανικές συνθήκες για τον πραγματικό χρήστη του συστήματος, το μωρό!

Τα συστήματα μεταφοράς QUATTRO επιτρέπουν την ευέλικτη αλλαγή από τον περίπατο με το καρότσι στο σπίτι και έπειτα στο αυτοκίνητο χωρίς διακοπές και ενοχλήσεις στον πολύτιμο ύπνο του μωρού, καθώς διαθέτουν στον βασικό εξοπλισμό τους ευρύχωρο πορτ-μπεμπε, σκελετό με την αναστρέψιμη θέση περιπάτου, κάθισμα αυτοκινήτου Gr. 0+, στρώμα και Welcome Pad™ για το πορτ-μπεμπέ, πρακτική βάση Standup, καλάθι μεταφοράς αντικειμένων, ποτηροθήκη και ποδόσακο για το καρότσι.

Το Aptica είναι τo τελευταίο μοντέλο της Inglesina, προσεγμένο μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια που συνδυάζει το απαράμιλλο στυλ με την άνεση του μωρού και την πρακτικότητα για τους γονείς. Κλείνει με τη θέση τοποθετημένη σε αυτό είτε με φορά προς τον γονέα είτε με φορά προς τον δρόμο και στέκεται όρθιο από μόνο του όταν είναι κλειστό, χωρίς το ύφασμα ή η χειρολαβή να ακουμπάνε στο έδαφος.

Το Quad είναι το καρότσι που παρέχει βόλτες «παντός εδάφους» σε απόλυτη χαλάρωση. Η μεγάλη και άνετη θέση του καροτσιού είναι εξαιρετικά βολική και είναι εξοπλισμένη με σύστημα εξαερισμού. Ο σκελετός περιλαμβάνει αμορτισέρ, με μεγάλους τροχούς από πολυουρεθάνη, για την αντιμετώπιση των λιθόστρωτων ιστορικών κέντρων ή των δύσβατων μονοπατιών στις αποδράσεις μακριά από το σπίτι, με το παιδί να κάθεται τόσο αναπαυτικά όσο σε μία πολυθρόνα.

 

Σύστημα μεταφοράς Quad

Το παιδικό κάθισμα αυτοκίνητου Cab, εγκεκριμένο σύμφωνα με το πρότυπο ECE R44 / 04, είναι πρακτικό στη μεταφορά χάρη στο λιγοστό του βάρος (μόνο 4,4 κιλά). Επιπροσθέτως, μπορεί να τοποθετηθεί και να αφαιρεθεί εύκολα από τη βάση αυτοκινήτου, το stand up ή το σκελετό. Το εργονομικό του σχήμα, η ευρύχωρη θέση του και η γωνία ανάκλισης το καθιστούν εξαιρετικά άνετο για το μωρό, που θα κάθεται σε σωστή στάση ακόμα και κατά τους πρώτους μήνες της ζωής του χάρη στο πρόσθετο μαξιλάρι – μειωτή που υποχωρεί στα σημεία πίεσης κατασκευασμένο από διαπνέον μαξιλαράκι από λύκρα. Το προσκέφαλο έχει ρυθμιζόμενο ύψος μέσω κεντρικού μηχανισμού, ώστε να προσαρμόζεται στην ανάπτυξη του μωρού.

Το παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου Darwin Infant i-Size, εγκεκριμένο σύμφωνα με το νέο πρότυπο ECE R129 I-Size, είναι εξοπλισμένο με βάση Isofix και συνοδεύει το μωρό από τη γέννηση μέχρι τα 75 εκ. σε ύψος. Είναι εξοπλισμένο με ένα εξελιγμένο πλευρικό σύστημα προστασίας από τα χτυπήματα, ώστε να πληρούνται τα αυστηρά κριτήρια ασφαλείας. Είναι ελαφρύ και τοποθετείται εύκολα από το αυτοκίνητο στο σκελετό και στο stand up. Είναι εξαιρετικά άνετο για το μωρό χάρη στο εργονομικό του σχήμα, την ευρύχωρη θέση του και τη γωνία ανάκλισής του. Κατά τους πρώτους μήνες της ζωής του, το πρόσθετο μαξιλάρι – μειωτής, που υποχωρεί στα σημεία πίεσης κατασκευασμένο από διαπνέον μαξιλαράκι από λύκρα, βοηθά το μωρό να κάθεται σε σωστή στάση.

Δώρα ανάλογα με την επιλογή παιδικού καθίσματος

Η βάση αυτοκινήτου για το παιδικό κάθισμα Cab είναι απαραίτητο αξεσουάρ για την εύκολη τοποθέτηση του παιδικού καθίσματος.

Το κιτ αυτοκινήτου για το πορτ-μπεμπέ είναι ιδανικό για τη διασφάλιση της άνεσης και της απόλυτης ασφάλειας του παιδιού σας ακόμα και κατά τη διάρκεια μεγάλων ταξιδιών.

Η βάση i-size διαθέτει πιο άμεση και εύκολη εγκατάσταση του παιδικού καθίσματος Darwin Infant, η οποία μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για το επόμενο παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου Darwin Toddler.

Το Darwin Toddler είναι το νέο παιδικό κάθισμα i-Size που ακολουθεί το Darwin Infant, σε συνδυασμό με τη βάση Darwin i-Size, και είναι κατάλληλο προς χρήση μέχρι την ηλικία των 4 ετών. Είναι εγκεκριμένο σύμφωνα με το τελευταίο ευρωπαϊκό πρότυπο ECE R129. Σας επιτρέπει να ταξιδεύετε με φορά αντίθετη από αυτή της κίνησης του αυτοκινήτου μέχρι την ηλικία των 4 ετών και διασφαλίζει τη μέγιστη άνεση στο μωρό σας χάρη στην ευρύχωρη θέση του και στις διαφορετικές ρυθμίσεις του.

Μπορείτε να δείτε όλες τις πληροφορίες σχετικά με τις Inglesina Safety Days εδώ.