Υλικά για 4 μερίδες

800ml. γάλα

400γρ. μάνγκο

2κγ. κουρκουμά

1 ½ κγ. φρέσκο τζίντζερ τριμμένο

6-7 ίνες κρόκο κοζάνης

1 κγ. μέλι (προαιρετικά)

4-5 φύλλα δυόσμο

Εκτέλεση

Κόψτε το μισό μάνγκο και βάλτε το στην κατάψυξη για μία ώρα. Σε ένα φλιτζάνι βάλτε γάλα και ρίξτε μέσα τον κρόκο Κοζάνης. Αφήστε το στην άκρη για περίπου 10 λεπτά.

Στη συνέχεια βάλτε όλα τα υλικά στο μπλέντερ και πολτοποιήστε τα, χτυπώντας τα για μερικά λεπτά, μέχρι να έχετε ένα υγρό μείγμα.

Σερβίρετε το smoothie σε ποτήρια με πολλά παγάκια και στην κορυφή βάλτε τα φύλλα δυόσμου.