Κριός

Τα οικογενειακά θέματα, με την Νέα Σελήνη, μπορούν να προωθηθούν αλλά και να λυθούν δίχως γκρίνιες και σκοτούρες. Ιδανική μέρα για να μιλήσετε για ότι σας ενοχλεί ή  σας στενοχωρεί.

 

Ταύρος

Δεν είναι καιρός για επαναστάσεις Ταυράκια. Η πρώτη έκλειψη του μήνα σας θέλει σεμνούς και ταπεινούς. Ειδικά στα ερωτικά, δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να αλλάξετε πράγματα.

 

Δίδυμοι

Ο εκρηκτικός και σπιρτόζικος χαρακτήρας σας κάποιες φορές είναι χαριτωμένος. Σήμερα μπορεί να γίνει ολέθριος. Μην μπερδεύετε – ή τουλάχιστον προσπαθήστε – τον αυθορμητισμό με την αγένεια.

 

Καρκίνος

Ήλιος και Αφροδίτη, χέρι – χέρι, βρίσκονται στο ζώδιο σας. Η ψυχική σας διάθεση βάλλεται και για αυτό επιβάλλεται να μην επηρεαστείτε από λόγια άλλων και την κριτική των συναδέλφων σας.

 

Λέων

Ο μήνας έχει ήδη μπει με δυσπιστία. Τα συναισθηματικά σας διλήμματα έχουν φουντώσει και τα νεύρα σας επίσης. Δύσκολες μέρες για όλους!

 

Παρθένος

Μπορεί ο μήνας αυτός να σας έχει βάλει σε σκέψεις και κοιτάτε τους διπλανούς σας με απορία και δυσπιστία. Το μυστικό όμως είναι να λειτουργήσετε με το συναίσθημα και όχι με την ψυχρή σας λογική.

 

Ζυγός

Δεν σας φτάνουν τα κληρονομικά ζητήματα που θέλουν λύση, έχετε και ερωτικά μπερδέματα. Μα καλά πως τα έχετε μπλέξει έτσι;

 

Σκορπιός

Για να μην γκρινιάζετε (δύσκολο) σας πληροφορούμε πως η Αφροδίτη στον Καρκίνο σας κάνει να αισθάνεστε πιο σίγουροι από ποτέ στα ερωτικά σας ζητήματα. Δίνει και τρυφερές στιγμές με το ταίρι σας, ειδικά μετά το απόγευμα.

 

Τοξότης

Η συναισθηματική σας ζωή σας απασχολεί έντονα τις τελευταίες μέρες, δικαίως! Σήμερα όμως δεν είναι η σωστή μέρα για μεγάλες αποφάσεις ή για μεγάλα λόγια/ Αφήστε τα όλα αυτά για το τέλος του μήνα.

 

Αιγόκερως

Καλοί μου Αιγόκεροι, τελευταία έχετε γίνει τόσο συναισθηματικοί που οι Καρκίνοι αρχίζουν να απειλούνται. Καλό είναι βέβαια να δείχνετε και εσείς τις λεπτές και συναισθηματικές σας πλευρές που και που.

 

Υδροχόος

Η επαναστατική σας διάθεση έχει φτάσει σε υψηλά επίπεδα, αλλά πρέπει να κόψετε ταχύτητα. Οι εκλείψεις του μήνα σας προειδοποιούν πως το όριο ταχύτητας πρέπει να μειωθεί, γιατί αλλιώς θα έχουμε συγκρούσεις.

 

Ιχθύς

Κάντε λιγάκι πίσω στα επαγγελματικά. Η σημερινή μέρα δεν ενδείκνυται για καυγάδες και επαγγελματικές διεκδικήσεις, ρίξτε τους τόνους και μην προκαλείτε προβλήματα και εντάσεις.