Η λογική της Kaia Gerber όσον αφορά τη μόδα συνοψίζεται στο «όσο λιγότερα τόσο καλύτερα». Πράγματι, όπου κι αν βρεθεί, πάντα καταφέρνει να επιτύχει την τέλεια ισορροπία μεταξύ του ανεπιτήδευτα cool και της σικ κομψότητας. Όμως μην ξεγελιέστε. Πίσω από αυτό το φαινομενικά απλό στυλ υπάρχει πολύ έξυπνη σκέψη και ακρίβεια. Όπως ανακάλυψε η OMEGA, η Kaia γνωρίζει πώς να «χτίσει» το επιθυμητό look, συνδυάζοντας ρούχα και αξεσουάρ με τρόπο που εκφράζει άμεσα τη διάθεσή της. Είτε είναι παιχνιδιάρικο, είτε εμπνέει αυτοπεποίθηση, είτε είναι εξεζητημένο, κάθε στοιχείο έχει τον ρόλο του.

Το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ο τρόπος που φοράει το ρολόι της. «Το πιο εύκολο, καθημερινό μου look είναι τζιν παντελόνι, t-shirt και αθλητικά παπούτσια» αναφέρει, επιλέγοντας ένα De Ville Trésor σε χρυσό 18K Sedna™ με σκούρο δερμάτινο λουράκι. Είναι η ιδανική πινελιά σε ένα χαλαρό στυλ, συνδυάζοντας την απλότητα και τον μινιμαλισμό με μια νότα κομψότητας.

 

 

Εξίσου εύκολα όμως η Kaia μπορεί να δημιουργήσει κάτι ασυνήθιστα εκλεπτυσμένο. Το μπεζ blazer σακάκι της προσθέτει μια άποψη επισημότητας στην επόμενη λήψη, και η ίδια δεν διστάζει να ενισχύσει αυτή τη διάθεση επιλέγοντας ένα De Ville Trésor με δερμάτινο λουράκι σε βαθύ, πλούσιο μπορντό χρώμα. «Είναι πραγματικά διαχρονικό και πανέμορφο» λέει, κοιτώντας κλεφτά το ρολόι μεταξύ των «κλικ» της φωτογραφικής μηχανής.

Φυσικά, ένα από τα διάσημα χαρακτηριστικά του νεαρού μοντέλου είναι το εναλλακτικό και νεανικό street στυλ της. Αντιπαραθέτει το διακριτικό ριγέ πουκάμισο με το συμμετρικό σχέδιο με ένα De Ville Trésor με δερμάτινο λουράκι σε μπλε παραλλαγής – ένα γεμάτο ζωντάνια σχέδιο που προέκυψε και από τη δική της συνεργασία στο δημιουργικό στάδιο.

Πράγματι, κάθε λήψη αποκαλύπτει λίγο περισσότερο τις διαφορετικές πλευρές της προσωπικότητας της Kaia και το χάρισμα της στη μόδα. Από πάνω μέχρι κάτω, αυτό το κορίτσι ξέρει τι της αρέσει και γνωρίζει πώς να το φορέσει με επιτυχία.