Κριός

Ο οικιακός σας προϋπολογισμός είναι υπερβολικά… φορτωμένος! Λογαριασμοί και πάγια έξοδα σας έχουν προβληματίσει. Προσπαθήστε να βάλετε σε μια τάξη τους λογαριασμούς σας και όλα θα πάνε καλά.

 

Ταύρος

Οικογενειακά μπερδέματα. Υπάρχει ένας αναβρασμός που σιγοκαίει στο σπίτι, καθώς τα μέλη της οικογένειας σας είναι δυσαρεστημένα μαζί σας. Κάτι τα οικονομικά θέματα που είναι άλυτα, κάτι και η δική σας αδιαφορία δημιουργούν ένα εκρηκτικό κλίμα σήμερα.

 

Δίδυμοι

Θέλετε να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας. Ένα μποτέ ή μια αλλαγή στην εξωτερική σας εμφάνιση, γιατί μπορεί μεν να είστε Δίδυμοι και να λατρεύετε αυτές τις μικρές χαρές, από την άλλη έχετε καιρό να επιδοθείτε στο αγαπημένο σας σπορ, την καλοπέραση.

 

Καρκίνος

Μοιάζετε πιο σίγουροι από ποτέ, αλλά είστε κιόλας; Έχετε επιφορτιστεί τελευταία με πολλά: οικογενειακές υποχρεώσεις, τα προβλήματα του συντρόφου σας και διαρκώς αναζητάτε λύσεις. Θα τις βρείτε όμως ή θέλετε απλά να γκρινιάζετε;

 

Λέων

Προσοχή στην ασφάλεια! Η σιγουριά σας πολλές φορές σας έχει κάψει, οπότε σήμερα πρέπει να είστε διπλά προσεκτικοί σε όλα. Μαζέψτε τα λόγια σας και μην υπερεκτιμάτε την καλοσύνη των άλλων.

 

Παρθένος

Πιο πολύ από ποτέ χρειάζεστε ανθρώπους γύρω σας. Ένας κολλητός φίλος, ένα άτομο εμπιστοσύνης, μια πατρική φιγούρα μπορεί να γίνουν ο φάρος της αλήθειας σας. Εμπιστευτείτε την γνώμη των άλλων και απολαύστε τις συμβουλές που θα σας δώσουν.

 

Ζυγός

Η μέρα αυτή θα έχει ενδιαφέρον, κυρίως στα επαγγελματικά. Μια νέα λύση ή μια έμπνευση θα σας λύσει τα χέρια και θα σας κάνει να δείτε το επαγγελματικό σας αύριο με σαφήνεια.

 

Σκορπιός

Μην αποκαρδιώνεστε στο πρώτο εμπόδιο. Μπορεί να αισθάνεστε ασφαλής μέσα στον κυκεώνα των προβλημάτων σας, η αληθινή ζωή όμως δεν μπορεί να είναι έτσι. Μιλήστε με ειλικρίνεια στον εαυτό σας.

 

Τοξότης

Μπορεί να λατρεύετε να έχετε πάντα το πάνω χέρι, αλλά δεν είναι λίγες οι φορές που ξεφεύγετε και γίνεστε χειραγωγικοί και απότομοι. Ξέρετε δεν χρειάζεται πάντα εσείς να οδηγείτε το πλήθος…

 

Αιγόκερως

Μιλήστε με συναδέλφους και βρείτε την αιτία των προβλημάτων που προκύπτουν στην δουλειά. Μια ομαδική εργασία θέλει την κατανόηση και τα ταλέντα όλων προκειμένου να πετύχει.

 

Υδροχόος

Μπείτε ενεργά στο προσκήνιο και διεκδικήστε ότι πιστεύετε πως θα σας κάνει ευτυχισμένους. Μια νέα επαγγελματική επιδίωξη, ακόμα και ένας έρωτας που μπορεί να σας ξεμυαλίσει!

 

Ιχθύς

Χρόνος για ρομάντζο. Μπορεί η εργασία να είναι σε πρώτο πλάνο, μιας και τα άστρα σας πριμοδοτούν με εύνοια, αλλά μην ξεχνάτε και τις όμορφες στιγμές με το έτερον σας ήμισυ.