Κριός

Μια αναστάτωση έχει βαλθεί να σας χαλάσει το διήμερο. Οικογενειακές εντάσεις ή ρήξεις με κολλητούς φίλους σας προβληματίζουν. Αχ αυτός ο Ερμής σας έχει αναστατώσει!

 

Ταύρος

Σκεφτείτε ψύχραιμα και λογικά! Είστε άραγε ευχαριστημένοι από την συμπεριφορά της οικογένειας σας απέναντι σας; Ο ερωτικός σας σύντροφος σας στηρίζει;

 

Δίδυμοι

Αυτό το διήμερο η φασίνα θα γίνει η καλύτερη σας φίλη! Το νοικοκυριό σας θέλει τακτοποίηση και αναδιοργάνωση. Μην βαρυγκωμάτε όμως καθώς οι δουλειές του σπιτιού θα λειτουργήσουν αγχολυτικά στην περίπτωση σας.

 

Καρκίνος

Αρκετά ζωηροί θα είστε αυτό το διήμερο. Ειδικά οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου θα έχετε μια ατζέντα γεμάτοι ευχάριστες υποχρεώσεις και όρεξη για βόλτες στην παραλία ή στην πόλη.

 

Λέων

Λέοντες προσοχή! Ο Άρης που βρίσκεται ήδη στο ζώδιο σας ζητά λύσεις και μεγάλες αποφάσεις. Μπορεί να αποφεύγετε τις συγκρούσεις και τις έντονες σκέψεις, αλλά όχι για πολύ.

 

Παρθένος

Ευεργετικό διήμερο για εσάς. Πολλά θα είναι εκείνα τα πράγματα που θα καταφέρετε όχι μόνο να ελέγξετε αλλά και να τακτοποιήσετε μια για πάντα. Οι φίλοι σας διεκδικούν και εσείς δεν θα μπορέσετε να αρνηθείτε εύκολα μια πρόταση για έξοδο.

 

Ζυγός

Ξαφνικά όλα έχουν αλλάξει και σας έχουν προσπεράσει! Έτσι αισθάνεστε μα η αλήθεια είναι στην μέση, αφού δεν παίρνετε την κατάσταση στα χέρια σας και μόνο ασχολείστε με ασήμαντες λεπτομέρειες.

 

Σκορπιός

Για τους Σκορπιούς που δοκιμάζουν τις αντοχές τους σε νέο περιβάλλον, τα πράγματα είναι αρκετά δύσκολα. Ναι η αλήθεια είναι πως δεν σας αρέσουν οι αλλαγές, μπορείτε όμως να γυρίσετε το παιχνίδι υπέρ σας.

 

Τοξότης

Ψάχνεστε για σπουδές, ένα μεταπτυχιακό, έναν νέο χόμπι ή μια καινούρια δουλειά. Το διάστημα αυτό είναι κατάλληλο για τέτοιου είδους ασχολίες, αρκεί και εσείς να το δείτε σοβαρά και υπεύθυνα.

 

Αιγόκερως

Μην φοβάστε τις έντονες συζητήσεις και τις συγκρούσεις. Όλοι έχουν απαιτήσεις και ζητούν πολλά μα κάποιες φορές πρέπει να τους «προσγειώνετε» στην γη, έστω και με τρόπο που δεν επιτάσσει το σαβουάρ βιβρ!

 

Υδροχόος

Η σωστή οργάνωση και ο προγραμματισμός είναι τα δύο όπλα που πρέπει να επιστρατεύσετε σήμερα προκειμένου να κυλήσει η μέρα στο γραφείο δίχως παρατράγουδα.

 

Ιχθύς

Αφήστε λιγάκι κατά μέρους τις συναισθηματικές σας επιδιώξεις Επενδύστε στα επαγγελματικά σας και μην αφήνετε ευκαιρίες να πηγαίνουν χαμένες, ο έρωτας μπορεί να περιμένει.