Υλικά για 4-6 μερίδες

5 φλιτζάνια καρπούζι (ψίχα)

2 πιπεριές Φλωρίνης

1 φλιτζάνι μάνγκο σε κύβους

1 κουταλιά μέλι

3 κουταλιές τριμμένο τζίντζερ

1 κουταλιά κάρδαμο

1 σκελίδα σκόρδο

2 κουταλιές φρέσκο

χυμό λάιμ

Αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Δεντρολίβανο (για γαρνίρισμα)

Ταμπάσκο (προαιρετικά)

Εκτέλεση

1. Ψήνετε τις πιπεριές Φλωρίνης στον φούρνο μέχρι να ροδίσουν, τις ξεφλουδίζετε και τις αφήνετε να κρυώσουν.

2. Βάζετε τις πιπεριές και όλα τα υπόλοιπα υλικά στο μπλέντερ και τα πολτοποιείτε.

3. Τοποθετείτε τη σούπα στο ψυγείο για 1 με 2 ώρες και τη σερβίρετε παγωμένη, γαρνίροντας με δεντρολίβανο.

4. Για ακόμα πιο έντονη γεύση, μπορείτε προαιρετικά να προσθέσετε και λίγο ταμπάσκο.