Κριός

Μπορεί ο καιρός να είναι απαιτητικός και δύσκολος, ένα ταξίδι αναψυχής με το έτερον σας ήμισυ θα στεφθεί με επιτυχία και άκρατο ρομαντισμό. Πάλι καλά να λέτε!

 

Ταύρος

Μετακινήσεις και μετατροπές! Όλα είναι ρευστά Ταυράκια και δύσκολα θα αλλάξουν. Στα μέσα του μήνα όλα μοιάζουν ανοργάνωτα και άναρχα. Υπάρχουν τουλάχιστον ψήγματα αισιοδοξίας!;

 

Δίδυμοι

Η συμβουλή της ημέρας: Προσπαθήστε να είστε περισσότερο ψυχροί και αντικειμενικοί στις υποθέσεις που σας απασχολούν, παρά συναισθηματικοί. Το πολύ συναίσθημα συνήθως δεν σας βγαίνει σε καλό!

 

Καρκίνος

Εμπορικές και οικονομικές συναλλαγές χρειάζονται προσοχή. Ειδικά αν έχετε επιχείρηση πρέπει να είστε διπλά προσεκτικοί σε ότι αφορά επαγγελματικές συμφωνίες.

 

Λέων

Είστε εκνευρισμένοι και απογοητευμένοι. Αυτό όμως δεν σας δίνει άλλοθι να γίνεστε και δυσάρεστοι. Η γκρίνια σας είναι μνημειώδης και αρχίζει να κουράζει τους γύρω σας, οπότε καλμάρετε.

 

Παρθένος

Μέσα στο ανάδρομο σκηνικό, είστε κάπως τυχεροί. Ο Ερμής σήμερα σας καλοκοιτάζει και προσπαθεί να σας δώσει εύνοια στον τομέα των επαγγελματικών σας ζητημάτων. Δείξτε τα ταλέντα σας στο γραφείο!

 

Ζυγός

Δείξτε προσοχή στην υγεία σας και μην πιέζετε τον εαυτό σας περισσότερο από όσο αντέχει. Ένας καλοκαιρινός πυρετός σας καταδιώκει και καλό θα είναι να τον αποφύγετε τεχνηέντως.

 

Σκορπιός

Νέα πρόσωπα φέρνουν νέα δεδομένα, που φέρνουν νέες εντάσεις. Τα πράγματα Σκορπιοί αλλάζουν καλώς ή κακώς. Εσείς δεν είστε και πολύ ευχαριστημένοι με όλα αυτά τα πήγαινε – έλα, αλλά δεν έχετε και επιλογή.

 

Τοξότης

Η καθημερινότητα αλλάζει! Δεν είναι σαφές αν θα είναι προς το καλύτερο ή προς το χειρότερο, αλλά να θυμάστε: Εσείς μπορείτε να στρίψετε την ζυγαριά προς όφελος σας.

 

Αιγόκερως

Η συναισθηματική σας ανασφάλεια έχει φτάσει στο ταβάνι. Προηγούμενες σχέσεις και παλιές φιλίες έχουν βαλθεί να σας καταποντίσουν και εσείς δέχεστε όλο αυτό το σκηνικό αδιαμαρτύρητα.

 

Υδροχόος

Αχ Υδροχόοε τι σου έμελλε να πάθεις! Δεν φτάνει που ο ανάδρομος σας έχει πάρει στο κατόπι έχετε και μια έκλειψη που περιμένει απειλητική για δεύτερο γύρο στο πλανητικό…ρινγκ!

 

Ιχθύς

Βάλτε τα πράγματα σε τάξη! Τακτοποιήστε οφειλές αλλά και συναισθηματικά ζητήματα από σήμερα κιόλας.