Κριός

Προσεγγίστε με συνέπεια και λογική τους στόχους σας. Στα επαγγελματικά ήρθε ο καιρός να αποκτήσετε όχι μόνο μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση αλλά και να αποδείξετε πως διαθέτετε ηγετικές ικανότητες.

 

Ταύρος

Μια νέα αρχή στην ζωή σας, κυρίως στα ερωτικά, σας δίνει πίσω την αυτοπεποίθηση αλλά και το χαμόγελο στα χείλη σας. Κάντε μικρά βήματα και εμπιστευθείτε ένα νέο πρόσωπο στην ζωή σας.

 

Δίδυμοι

Η ανασφάλεια σας στα ερωτικά θέματα σήμερα θα είναι φανερή. Εμπιστεύεστε πολύ εύκολα τους ανθρώπους και ύστερα γκρινιάζετε όταν τα πράγματα δεν πάνε όπως τα έχετε ονειρευτεί.

 

Καρκίνος

Η σημερινή μέρα είναι άκρως ενδιαφέρουσα! Μπορείτε να έχετε επαγγελματική αναγνώριση αλλά και το ερωτικό ενδιαφέρον από το ταίρι σας θα σας φτιάξουν την μέρα.

 

Λέων

Αν είστε γρήγοροι και σβέλτοι, θα μπορέσετε να είστε και αποτελεσματικοί! Δηλαδή τρεχάτε ποδαράκια μου σήμερα. Ο σωστός προγραμματισμός θα σας βγάλει ασπροπρόσωπους και μετά το απόγευμα θα πάρετε βαθιές και ξεκούραστες ανάσες.

 

Παρθένος

Σταματήστε την γκρίνια και δείτε λιγάκι την θετική πλευρά της ζωής. Ναι, οικονομικά είστε στριμωγμένοι, αλλά οι φίλοι και οι ξέγνοιαστες καλοκαιρινές στιγμές είναι μπροστά σας.

 

Ζυγός

Σχέσεις που έχουν υποστεί φθορά και γκρίνια ζητούν επιδιόρθωση. Σηκώστε τα μανίκια και ασχοληθείτε με άτομα που το αξίζουν.

 

Σκορπιός

Μόνο με αμοιβαίες υποχωρήσεις θα μπορέσετε να ηρεμήσετε. Η καθημερινότητα σας βάλλετε από παράλογες απαιτήσεις, που σας έχουν φορτώσει ανεξέλεγκτα. Βρείτε στιγμές για τον εαυτό σας και χαλαρώστε με καλή παρέα.

 

Τοξότης

Αν θέλετε να επικρατήσετε σε μια διαφωνία, πρέπει τα επιχειρήματα σας να είναι ακλόνητα και έχουν δόσεις λογικής. Έχουν όμως;

 

Αιγόκερως

Αγαπητοί Αιγόκεροι δεν σας αναγνωρίζουμε! Τα πισωγυρίσματα στον ερωτικό τομέα είναι κάτι που απευχόμαστε για εσάς, αλλά εσείς πια το έχετε παρακάνει. Πριν αποφασίσετε να κάνετε διακοπές με τον πρώην σας, βρείτε λίγη αυτοεκτίμηση και αναθεωρείστε.

 

Υδροχόος

Πριν αναζητήσετε νέες συγκινήσεις, σκεφτείτε αν μπορείτε να τις αντέξετε. Είστε σίγουροι πως ένας νέος έρωτας, μια νέα συνεργασία ή το ενδεχόμενο μιας ουρανοκατέβατης αλλαγής θα σας αλλάξει την ζωή;

 

Ιχθύς

Διατηρήστε την ακεραιότητα σας και μείνετε πιστοί στους στόχους σας. Επαγγελματικά μπορείτε να λάμψετε, αλλά δεν βλέπουν όλοι την αναγνώριση σας με καλό μάτι.