Κριός

Μπορεί τα επαγγελματικά θέματα να κρύβουν δυσάρεστες εκπλήξεις, η ερωτική διάθεση και επιθυμία βρίσκεται στα ύψη! Ο έρωτας είναι η μοναδική σας διέξοδος και ίσως ο μοναδικός τομέας, που αυτές τις μέρες λειτουργεί προς όφελος σας.

 

Ταύρος

Μιλήστε με ειλικρίνεια! Σε όλους και πάνω από όλους, στον ίδιο σας τον εαυτό. Μην αφήνετε την ζωή να περνάει, αλλά διεκδικήστε την δική σας μερίδα του λέοντος στην καθημερινότητα σας.

 

Δίδυμοι

Από ανάλυση καλά πάμε, από δράση όμως… Πρέπει να γνωρίζετε πως όποιος αναλύει τα συναισθήματα του και μοιάζει πως έχει τον έλεγχο της ζωής του, ειδικά αν είναι Δίδυμος, τότε σίγουρα λέει ψέματα στον εαυτό του.

 

Καρκίνος

Αφήστε και κάτι στο σύμπαν. Ναι, δεν περνούν όλα από το χέρι σας και σίγουρα δεν θα καταφέρετε απολύτως τίποτα, με το εκβιάσετε καταστάσεις. Αφήστε κατά μέρους τον ψυχολογικό πόλεμο και απλά ζήστε την καθημερινότητα.

 

Λέων

Οι σπασμωδικές σας συμπεριφορές, που τόσο συχνά επαναλαμβάνετε, σήμερα δεν θα σας βγουν σε καλό. Χρειάζεται όχι μόνο προσοχή, αλλά και ηρεμία προκειμένου να αποφορτιστεί η τεταμένη κατάσταση που επικρατεί στα οικογενειακά σας ζητήματα.

 

Παρθένος

Παρθένοι, μην τα παίρνετε όλα τόσο σοβαρά! Όσο δύσκολο και αν ακούγεται, όσο σκληρό και απάνθρωπο να είναι. Χαλαρώστε και αφήστε και τους άλλους να πάρουν τον έλεγχο, έστω και αν σας απογοητεύσουν.

 

Ζυγός

Σημείωση προς κάθε ενδιαφερόμενο Ζυγό: «Χωρίς δράση δεν έχουμε αντίδραση και αυτό δεν είναι πάντα κακό. Κάποιες φορές και η νηνεμία είναι απαραίτητη, έστω και χωρίς αποτελέσματα. Είναι όμως αυτό που θέλετε πραγματικά;»

 

Σκορπιός

Μην ξεσπάτε στον σύντροφο σας όλα σας τα νεύρα. Δυσφορείτε επαγγελματικά και οικονομικά αλλά το ερωτικό σας ταίρι δεν είναι ο σάκος του μποξ που θα βγάλετε επάνω του όλα σας τα άγχη.

 

Τοξότης

Μια μικρή διαφυγή, μια ερωτική εξόρμηση μπορεί να σας κάνει να αλλάξετε γνώμη. Η καθημερινότητα σας είναι σκληρή, μα όχι άδικη και εσείς πρέπει να απομακρυνθείτε για λίγο για να ξεδιαλύνει το θολό τοπίο της ζωής σας.

 

Αιγόκερως

Οι διακοπές με τον πρώην ή με τους φίλους που δεν πολυσυμπαθείτε σίγουρα δεν είναι η λύση για το φετινό σας καλοκαίρι. Αισθάνεστε ριγμένοι, ίσως και ανίκανοι να διαχειριστείτε τον εαυτό σας, αλλά η αυτολύπηση δεν θα σας βοηθήσει.

 

Υδροχόος

Γνωρίζετε καλύτερα από τον καθένα, πως όταν είστε διαλλακτικοί κανείς δεν σας χαλάει χατίρι. Για την ακρίβεια όλοι μαγεύονται. Οπότε βγάλετε από το συρτάρι αυτό το επικοινωνιακό σας όπλο και μαγέψτε τα πλήθη!

 

Ιχθύς

Στο δίλημμα αγάπη ή ειλικρίνεια, πάντα ακούτε την καρδιά σας! Σήμερα όμως θα κινδυνέψετε να χάσετε την αντικειμενικότητα σας και αυτό είναι κάτι που μπορεί να αποβεί μοιραίο.