Πώς διοικούσε ο παντοδύναμος Δίας Θεούς και ανθρώπους; Γιατί η Θεά Δήμητρα αναγκαζόταν να αποχαιρετήσει την κόρη της μία φορά το χρόνο; Πώς αντιμετώπιζαν οι άλλοι Θεοί τον πολεμοχαρή Άρη; Τι παράξενο είχε η γέννηση της Θεάς Αθηνάς;

Ο Όλυμπος ανοίγει τις πόρτες του και καλεί μικρούς και μεγάλους να θαυμάσουν από κοντά το μεγαλείο της ελληνικής ιστορίας σε ένα θεματικό υπερθέαμα 2100 τετραγωνικών μέτρων! H σημαντικότερη πολιτιστική μας κληρονομιά, η «αρχή των πάντων», οι ΟΛΎΜΠΙΟΙ ΘΕΟΊ… όπως δεν τους έχετε ξαναδεί!

Η τεχνολογία συναντά το μύθο και μαζί δημιουργούν, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, το πιο ενδιαφέρον και διασκεδαστικό θεματικό πάρκο στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης. Ένας χώρος με παράδοση στα πετυχημένα θεματικά πάρκα που ετοιμάζεται τώρα να φιλοξενήσει το πιο εντυπωσιακό εγχείρημα που έχει γίνει ποτέ! Η  Placebo Events σε συνεργασία με την μεγαλύτερη ομάδα που έχει δημιουργηθεί και  με την επιστημονική  επιμέλεια του καταξιωμένου ιστορικού Θάνου Βερέμη, θα ταξιδέψουν με μοναδικό τρόπο τους επισκέπτες κάθε ηλικίας που αγαπούν τη μυθολογία στο μαγικό κόσμο της αρχαίας Ελλάδας.

 

 

Μέσα από επιβλητικά ομοιώματα, 3D προβολές, ξεναγήσεις, διαδραστικά acts και πολλές εκπλήξεις, όλοι θα έχουν τη δυνατότητα να μάθουν, με έξυπνο τρόπο, για την ιστορία και τη ζωή του κάθε Θεού, όπως αυτή έχει παρουσιαστεί μέσα από τα αρχαία κείμενα. Αν νομίζετε ότι γνωρίζετε για τη αρχαία Ελλάδα από την Ιλιάδα και την Οδύσσεια, θα εκπλαγείτε με το πόσα ακόμη υπάρχουν να μάθετε για τους Ολύμπιους Θεούς –το σημαντικότερο αφήγημα της ελληνικής ιστορίας!

Η μυθολογία αποτελεί κομμάτι του πολιτισμικού μας DNA και έχει πολλά να μας διδάξει. Αυτό το φθινόπωρο, ελάτε να ζήσουμε μαζί μια συγκλονιστική εμπειρία φτιαγμένη από… μύθους!

Stay tuned….

https://godsofolympus.gr/

Εισιτήρια: Viva.gr

Τα πρώτα 1.000 εισιτήρια θα διατεθούν στην προνομιακή τιμή των 7€!