Κριός

Ανάδρομοι, εκλείψεις και όλα στα αστρολογικά δεινά σε «χτύπησαν» αλύπητα! Η αλήθεια όμως είναι πως σε έμαθαν και πολλά μαθήματα ζωής, τα οποία δεν πρέπει να ξεχάσεις.

 

Ταύρος

Τα νεύρα σας είναι κάπως τεντωμένα μια που οι ευθύνες σας τώρα πολλαπλασιάζονται! Έρχονται καλύτερες μέρες, υπομονή!

 

Δίδυμοι

Προσοχή: Η σημερινή ημέρα μπορεί να σας βάλει σε περιπέτειες αν γίνετε υπερβολικοί στις απαιτήσεις σας. Η περίοδος αυτή ωστόσο ευνοεί τα ταξίδια, ιδιαίτερα αν αυτά συνδυάζουν δουλειά με διασκέδαση.

 

Καρκίνος

Η σημερινή μέρα είναι τζακ – ποτ! Όλα γίνονται πιθανά: εντάσεις, χωρισμοί αλλά και συσφίξεις σχέσεων. Διαλέξτε με σοφία και σύνεση!

 

Λέων

Το όγδοο ηλιακό σας σπίτι σε σύγχυση, καλό θα ήταν να τακτοποιήσετε υποθέσεις με τράπεζες, δημόσιο, ασφάλειες, κληρονομιές.

 

Παρθένος

Ανασταλτικός παράγοντας για τις σχέσεις σας είναι το σημερινό πλανητικό σκηνικό που εγκυμονεί ξεσπάσματα και ανταγωνιστικές συμπεριφορές. Δείξτε προσοχή  σε συζητήσεις, λόγια και ανταγωνισμούς στα επαγγελματικά.

 

Ζυγός

Πιεστική θα είναι αυτή η ημέρα καθώς οι τομείς της καριέρας και της οικογένειας θέλουν προσοχή. Το πιο πιθανό είναι ότι θα αντιμετωπίσετε καταστάσεις που θα σας αναγκάσουν να αναλάβετε υποχρεώσεις, αγγαρείες ή να σηκώσετε τα βάρη άλλων και να ξεπεράσετε τα όρια της αντοχής σας.

 

Σκορπιός

Ναι είστε πιεσμένοι και φοβισμένοι, καθώς οι υποχρεώσεις σας πνίγουν! Το βέβαιο είναι ότι τώρα πρέπει να είστε κοντά στους αγαπημένους σας γιατί, φαίνεται, ότι σας έχουν ανάγκη.

 

Τοξότης

Αν και αναμένονται ταραχώδεις καταστάσεις που υπογραμμίζονται και από τον Άρη στο πέμπτο ηλιακό σας  σπίτι, η διασκέδαση μάλλον είναι δεδομένη και δεν αποκλείεται να πλαισιωθεί από ανανεωτικές καταστάσεις.

 

Αιγόκερως

Δείξτε προσοχή σε θέματα καριέρας και φροντίστε να είστε εστιασμένοι στους στόχους σας. Με αυτόν τον τρόπο, ίσως καταφέρετε να κάνετε εποικοδομητικές συζητήσεις, προκειμένου να βρείτε τρόπους να  βελτιώσετε τα οικονομικά σας.

 

Υδροχόος

Τώρα δεν αποκλείεται να βγουν στην επιφάνεια κάποιες ανασφάλειες, θαμμένα αρνητικά συναισθήματα και παράπονα. Να θυμάστε ότι καλό θα ήταν να σκέφτεστε τι θα πείτε πριν αρχίσετε τη μουρμούρα.

 

Ιχθύς

Αλλαγές από το πουθενά! Δεν αποκλείεται να μπείτε στα έξοδα εξ’ αιτίας κάποιας επισκευής στο σπίτι ή μιας ξαφνικής μετακόμισης.