Τη γνωρίσαμε το 1997, μέσα από το επιτυχημένο τραγούδι “Torn”.

 

https://www.instagram.com/p/Bx6MCCnn9P9/

 

Η αγαπημένη τραγουδίστρια των 90s, Νάταλι Ιμπρούλια, συνεχίζει την καριέρα της στο τραγούδι και μάλιστα αποκάλυψε ότι υπέγραψε συμβόλαιο με νέα δισκογραφική εταιρεία.

Εκτός όμως από αυτό, θέλησε να ανακοινώσει και την εγκυμοσύνη της, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία της με φουσκωμένη κοιλίτσα.

Τη φωτογραφία συνόδευσε με τα εξής λόγια:

“Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνω ότι μόλις υπέγραψα συμβόλαιο για δίσκο με την BMG. Τι εκπληκτική ομάδα! Ήμουν απασχολημένη γράφοντας καινούργια τραγούδια τον τελευταίο ενάμιση χρόνο και ανυπομονώ να τα μοιραστώ μαζί σας! Έχω να σας κάνω και μια άλλη ανακοίνωση… (Όχι, δεν κατάπια καρπούζι). Περιμένω το πρώτο μου παιδί αυτό το φθινόπωρο. Για όσους με γνωρίζετε, ήταν κάτι που επιθυμούσα για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα και αισθάνομαι ευλογημένη που κατάφερα να το κάνω με τη βοήθεια της εξωσωματικής γονιμοποίησης και ενός δότη σπέρματος. Δε θα πω περισσότερα για αυτό το ζήτημα δημόσια. Είμαι πολύ ενθουσιασμένη για αυτή τη νέα περιπέτεια… θα βγάλω καινούργιο άλμπουμ και θα γίνω μαμά!», έγραψε η 44χρονη τραγουδίστρια και μέλλουσα μανούλα.