Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου συχνά μοιράζεται τις σκέψεις της με τους διαδικτυακούς της φίλους, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η όμορφη ηθοποιός και τραγουδίστρια είναι μητέρα δύο κοριτσιών, της Λυδίας και της Ηλέκτρας, και συχνά δημοσιεύει τους φωτογραφίες τους.

Αυτή τη φορά, δημοσίευσε μια τρυφερή φωτογραφία με την 8 μηνών Ηλέκτρα στην αγκαλιά της και τη συνοδεύσε με τα εξής λόγια:

«Σου έχει τύχει να σκέφτεσαι: «θέλω να κρατήσω αυτή τη στιγμή για πάντα στη θύμησή μου;» και να παλεύεις με το νου σου να κρατήσεις το χρόνο όσο πιο πολύ μπορείς για να διαρκέσει αυτή η στιγμή το περισσότερο δυνατό; Οι στιγμές με τα μωρά μου. Πόσο πολύτιμες, πόσο γεμάτες ενέργεια και αγάπη».

Όπως καταλαβαίνετε, τα likes και τα σχόλια από τις υπόλοιπες μαμάδες έπεσαν «βροχή».

Δείτε τη φωτογραφία.

View this post on Instagram

Σου έχει τύχει να σκέφτεσαι: "θέλω να κρατήσω αυτή τη στιγμή για πάντα στη θύμηση μου?“και να παλεύεις με το νου σου να κρατήσεις το χρόνο όσο πιο πολύ μπορείς για να διαρκέσει αυτή η στιγμή το περισσότερο δυνατό…? Οι στιγμές με τα μωρά μου.. Πόσο πολύτιμες, πόσο γεμάτες ενέργεια και αγάπη… #electra #momlife #8monthspostpartum #Motherhood #Motherlove #motherdaughter #hugs #loveofmylife #unconditionallove #agnotiscare #agnotisbaby #ninjamom #notyourordinarymom

A post shared by Penelope (@penelopeanastasopoulou) on