Κριός

Η ζωή προχωράει και εσείς αισθάνεστε πως έχετε μείνει πίσω. Μπορεί οι ρυθμοί να είναι γρήγοροι και όλοι να βιάζονται να προφτάσουν το καλοκαίρι, αυτό όμως δεν σημαίνει πως πρέπει να πάθετε πανικό.

 

Ταύρος

Πιεστική μοιάζει αυτή η μέρα, καθώς κάποιες μικρές καθυστερήσεις στην καθημερινότητα σας και στην εργασία σας θα σας χαλάσουν το πρόγραμμα και κατά βάση το κέφι.

 

Δίδυμοι

Κάντε ένα τσεκ! Για καλό και για κακό σιγουρευτείτε για θέματα οφειλών προς το Δημόσιο και οικονομικές εκκρεμότητες. Δεν υπάρχει λόγος σοβαρής ανησυχίας, μα καλύτερα να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο.

 

Καρκίνος

Αχ αυτός ο Ιούλιος σας αναστάτωσε για τα καλά! Μικρά θέματα υγείας σας ταλαιπώρησαν και κάποιοι οικογενειακοί καυγάδες κατέληξαν σε… μακελειό! Ο Αύγουστος δεν υπόσχεται μεγάλα πράγματα, αλλά τουλάχιστον θα είναι πιο ήσυχος.

 

Λέων

Μετά από μια αποκάλυψη μυστικών, από κάποιο οικογενειακό σας πρόσωπο, η αλήθεια είναι πως έχετε συγκλονιστεί. Σκεφτείτε λογικά και δείτε πως δεν θα έπρεπε να σας αφορούν τέτοιου είδους πληροφορίες.

 

Παρθένος

Ενδώστε στις καλοκαιρινές απολαύσεις και κάντε αυτό που γνωρίζετε καλύτερα: Απολαύστε δίχως ενοχές όλες τις μικρές – ή και μεγάλες – απολαύσεις που έρχονται στο διάβα σας.

 

Ζυγός

Για ακόμη μια φορά αισθάνεστε αδικημένοι! Διότι όλοι γύρω σας φταίνε και κανείς δεν σας καταλαβαίνει! Πάλι θύματα δηλαδή… Δεν έχετε κουραστεί ακόμα;

 

Σκορπιός

Τα μέτρια δεν είναι για εσάς. Μην προσπαθείτε να πείσετε τον εαυτό σας και τους γύρω σας για κάτι που δεν είστε ή αντέχετε. Βγείτε μπροστά και διεκδικήστε την θέση που σας αξίζει.

 

Τοξότης

Αν θέλετε να περάσετε καλά, τότε να μείνετε μακριά από συγκρούσεις ή από άτομα που μπορούν να σας βγάλουν εκτός εαυτού. Η ενέργεια σας θα είναι έντονη και ο ενθουσιασμός σας μεγαλύτερος.

 

Αιγόκερως

Κινηθείτε έξυπνα σε ένα θέμα αισθηματικό και μην αφήσετε το άλλο άτομο να «ξεγλιστρήσει» δίχως να πάρετε τις απαντήσεις που επιδιώκετε.

 

Υδροχόος

Μεγαλεπήβολα σχέδια μπαίνουν στον πάγο. Υδροχόοι, δεν είναι περίοδος για μεγαλόπνοα πλάνα αλλά καλύτερα να σκεφτείτε πως θα συντηρήσετε αυτά που ήδη έχετε εξασφαλίσει.

 

Ιχθύς

Οι πρώτες μέρες του μήνα «φωτίζονται» από κάποιες όμορφες και ενδιαφέρουσες επαγγελματικές προτάσεις! Ο χρόνος λειτουργεί υπέρ σας, οπότε μην βιάζεστε.