Κριός

Ήρθε ο καιρός για δράση! Προσωπικά και επαγγελματικά αρχίζει να φαίνεται το φως στο τούνελ και ήδη από την αρχή της εβδομάδας, η καθημερινότητα αλλάζει. Πάρτε ανάσες και αναζητήστε την γαλήνη που έχετε τόσο ανάγκη.

 

Ταύρος

Η αρχή της εβδομάδας σας βρίσκει μέχρι το μεσημέρι αρκετά μουδιασμένους. Οι εντάσεις και οι καυγάδες, κυρίως με πρόσωπα της οικογένειας σας, σας έχουν εξαντλήσει και μπορεί να υπάρξουν και επιπτώσεις στην υγεία σας.

 

Δίδυμοι

Στροφή προς τα μέσα! Ας μην γελιόμαστε έχετε θέματα που ακόμα δεν έχετε λύσει, απλά έχετε κρύψει κάπου μέσα σας. Για πόσο νομίζετε ότι θα μπορείτε να βάζετε τα συναισθήματα σας κάτω από το χαλί;

 

Καρκίνος

Πάμε να μιλήσουμε λιγάκι για τα εργασιακά σας, που ήδη από τον Απρίλιο έχουν αλλάξει σχεδόν όλη σας την ζωή. Λοιπόν τα νέα είναι καλά! Οι κόποι σας αρχίζουν να «ανθίζουν» αλλά και να εκτιμώνται αναλόγως.

 

Λέων

Απαλλαγείτε! Γενικά και ειδικά! Είτε πρόκειται για μια σχέση, μια οφειλή, μια δουλειά, ακόμα και ένα οικογενειακό βάρος. Η ψυχολογική σας κατάσταση δεν χωράει άλλες αναβολές και εκκρεμότητες.

 

Παρθένος

Απρόοπτα θέματα, κυρίως υγείας ή οικογένειας, σας πηγαίνουν πίσω. Ταξίδια αναβάλλονται και προσωπικοί στόχοι μοιάζουν πια μακρινοί. Από την άλλη ο έρωτας δεν σας εγκαταλείπει λεπτό!

 

Ζυγός

Έχετε αλλάξει και αυτό είναι φανερό. Θέλετε καινούργια πράγματα, αλλά από την άλλη το παρελθόν σας κρατά «δεμένους» με το παρόν και το τώρα. Οι επιθυμίες σας αλλάζουν και αυτές μαζί με εσάς.

 

Σκορπιός

Τα επαγγελματικά σας ζητήματα θα σας απασχολήσουν σε όλο το μήκος του μήνα. Οι επιδιώξεις και τα όνειρα σας έρχονται σε σύγκρουση με την πραγματικότητα και αυτό σας κάνει έξω φρενών.

 

Τοξότης

Εκνευρισμοί και διαφωνίες προβλέπονται καθώς οι έντονες αλλαγές στην ζωή σας αλλά και στην ζωή των άλλων σας κάνουν έξαλλους. Αναζητείτε την ασφάλεια και την μονιμότητα, απλά την ζητάτε από λάθος άτομα.

 

Αιγόκερως

Τα όνειρα που είχατε «κλειδώσει» στα έγκατα των επιθυμιών σας, ήρθε η ώρα να βγουν στην επιφάνεια και να πραγματοποιηθούν. Αφήστε τον Ποσειδώνα να σας δώσει έμπνευση και να σας γεμίσει ενέργεια και αυτοπεποίθηση.

 

Υδροχόος

Θέματα ομορφιάς και αυτοβελτίωσης έρχονται στο προσκήνιο! Θέλετε όσο πιο πολύ γίνεται να αγαπήσετε τον εαυτό σας, να αλλάξετε την εικόνα σας, να λάμψετε. Εξαιρετική ιδέα!

 

Ιχθύς

Η συναισθηματική ένταση δεν θα λείψει. Φταίει σίγουρα η συνεχής πίεση που σας ασκεί ο ερωτικός σας σύντροφος. Σε αυτό το σημείο καμία πίεση δεν θα μπορέσει να κάμψει