Έγινε διάσημη το 2011 μέσα από τον ρόλο της ως Ρέιτσελ Ζέιν στην αμερικανική σειρά Suits, από την οποία αποχώρησε το 2017, τη χρονιά δηλαδή που αρραβωνιάστηκε τον πρίγκιπα Χάρι.

Το 2018 παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Χάρι και έλαβαν τους τίτλους Δούκας και Δούκισσα του Σάσσεξ. Τον Μάιο η Μαρκλ έφερε στον κόσμο το πρώτο παιδί τους, τον Άρτσι Χάρισον, ο οποίος είναι έβδομος στη σειρά διαδοχής του βασιλικού θρόνου.

Η Μέγκαν Μαρκλ είχε ξεχωρίσει με το ταλέντο και την ομορφιά της μέσα από την επιτυχημένη σειρά στην οποία πρωταγωνιστούσε, αλλά απασχόλησε έντονα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης όταν έγινε γνωστή η σχέση της με τον πρίγκιπα Χάρι.

 

View this post on Instagram

A post shared by suits_usa (@suits_usa) on

Ας δούμε, λοιπόν, τα μυστικά πίσω από την άψογη εμφάνισή της.

Μακιγιάζ

 

View this post on Instagram

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on

 

Η δούκισσα του Σάσσεξ αγαπάει το διακριτικό μακιγιάζ και αποφεύγει τις υπερβολές, οι οποίες ούτως ή άλλως δε συνάδουν με τον τίτλο της.

Για το μακιγιάζ της επιλέγει να τονίζει τα μάτια της σχεδιάζοντας μια γραμμή eyeliner στο άνω βλέφαρο και περνώντας τις βλεφαρίδες της με μάσκαρα. Μάλιστα, έχει ένα έξυπνο tip για να τονίζει τα χείλη της χωρίς να δείχνουν βαμμένα. Αυτό που κάνει λοιπόν είναι να σχεδιάζει το περίγραμμά τους με ένα μολύβι χειλιών έναν τόνο πιο σκούρο από το φυσικό τους χρώμα.

Περιποίηση δέρματος

Η Μαρκλ έχει μια άψογη, λαμπερή επιδερμίδα. Όσον αφορά στην περιποίηση του δέρματος, ακόμα και η δούκισσα του Σάσσεξ επιλέγει τις σπιτικές μάσκες ομορφιάς! Για την αγαπημένη της μάσκα ενυδάτωσης αναμειγνύει λάδι καρύδας με κουρκουμά, ενώ για απολέπιση αναμειγνύει βρώμη με μέλι.

Μαλλιά

 

View this post on Instagram

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on

 

Ίσως έχετε παρατηρήσει ότι η Μαρκλ τρέφει μια μεγάλη αδυναμία στα χαμηλά σινιόν και η αλήθεια είναι ότι η επιλογή της δεν είναι τυχαία.

Έχοντας ένα ιδιαίτερα πιεσμένο πρόγραμμα εμφανίσεων, δε μένει πολύς χρόνος για να επιμεληθεί τα μαλλιά της. Έτσι, το χαμηλό σινιόν είναι ο εύκολος τρόπος να κρατήσει τα μαλλιά της υπό έλεγχο.

Στυλ

 

View this post on Instagram

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on

 

Η Μαρκλ ανακηρύχθηκε η πιο καλοντυμένη γυναίκα στον κόσμο από το περιοδικό People για το περασμένο έτος, πράγμα πρωτότυπο αφού ποτέ ξανά δεν έχει συμπεριληφθεί στη λίστα μέλος βασιλικής οικογένειας. Πολλοί επιδοκιμάζουν τις ενδυματολογικές επιλογές της, συνήθως τον συνδυασμό οικονομικών ρούχων με δημιουργίες γνωστών σχεδιαστών. Μάλιστα, δε διστάζει να παραβιάσει το βασιλικό πρωτόκολλο, επιλέγοντας σχετικά κοντές φούστες ή μπλούζες που αφήνουν ακάλυπτους τους ώμους. Η Μαρκλ καταφέρνει να δείχνει αβίαστα κομψή ακόμη και με τα πιο απλά ρούχα.