Κριός

Κριοί, χαλαρώστε γιατί χανόμαστε! Δεν πρέπει να σκέφτεστε πως όλη σας η ζωή είναι διεκδικήσεις και κατακτήσεις. Ήρθε η ώρα να ηρεμήσετε και να αξιολογήσετε την τωρινή σας κατάσταση.

 

Ταύρος

Αισθάνεστε κομμάτι ριγμένοι και πως οι δικοί σας άνθρωποι δεν σας στηρίζουν. Συνάδελφοι, φίλοι και σύντροφοι νομίζετε πως σας αγνοούν, ενώ στην πραγματικότητα δεν αντέχουν άλλο την γκρίνια σας.

 

Δίδυμοι

Ανοίξτε την καρδιά σας και μιλήστε. Πείτε στους γύρω σας πως τους αγαπάτε και πως θα κάνατε τα πάντα για αυτούς. Όχι μεγάλα λόγια, αλλά κινήσεις που θα καθησυχάσουν τους κοντινούς σας ανθρώπους.

 

Καρκίνος

Λοιπόν τα μεσοβέζικα πράγματα όχι μόνο κουράζουν, αλλά εκνευρίζουν κιόλας. Οπότε καλό θα είναι να επιλέξετε μια κοινή στρατηγική και συμπεριφορά απέναντι στον σύντροφο σας.

 

Λέων

Κάντε και κανένα νάζι! Τελευταία είστε κάπως άτεγκτοι… Αυτό γίνεται φανερό από το έτερον σας ήμισυ και πιστέψτε μας δεν το εκτιμά καθόλου.

 

Παρθένος

Μην αναλαμβάνεται παραπάνω υποχρεώσεις από αυτές που ήδη έχετε. Οικονομικά ακόμη δεν έχετε ισορροπήσει, οπότε καλό θα είναι να μην επιφορτιστείτε με παραπάνω.

 

Ζυγός

Το μέλλον είναι εδώ και σας ρωτά: Θέλετε να κάνετε μια καινούργια αρχή, έστω και αν πρέπει να συγκρουσθείτε με άτομα της οικογένειας σας ή ακόμα και ολόκληρο τον κοινωνικό σας περίγυρο;

 

Σκορπιός

Σκορπιοί και άλλοι ερωτεύτηκαν αλλά δεν έκαναν έτσι. Ασφαλώς και γνωρίζουμε πως δίνεστε στον έρωτα ολοκληρωτικά, μην ξεχνάτε όμως και φίλους και οικογένεια.

 

Τοξότης

Σχέση στο στόχαστρο! Τα πράγματα είναι απλά, αν θέλετε να επενδύσετε στην σχέση που ήδη έχετε έχει καλώς, αλλιώς φύγετε διακοπές και πάρτε αποφάσεις. Και τα δύο δεν μπορούν να γίνουν!

 

Αιγόκερως

Αναζητήστε τον εαυτό σας και την ψυχική σας ισορροπία. Πρέπει πια να θέστε βάσεις αλλά και στόχους μόνο για εσάς. Δεν βγάζει πουθενά αυτή η άρνηση.

 

Υδροχόος

Υδροχόοι πρέπει να μαλακώσετε. Μπορεί ακόμα να σφίγγετε τα δόντια και να μην έχετε χαλαρώσει από τις πολλαπλές τρέλες «κούρσες», που σας έχουν συμβεί τελευταία. Αλλά μην αυτομαστιγώνεστε κιόλας.

 

Ιχθύς

Καλοί οι έρωτες και οι συναντήσεις με φίλους, αλλά πρακτικά ζητήματα ζητούν από εσάς άμεση λύση. Μην αφήσετε σε καμία περίπτωση εκκρεμότητες ανοιχτές.