Έγινε ευρέως γνωστή το 2001, μέσα από τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην κωμωδία «Η εκδίκηση της ξανθιάς» και πλέον την απολαμβάνουμε στη σειρά “Big Little Lies”.

 

 

Η Ρις Γουίδερσπουν έχει καταφέρει να καθιερωθεί στον ανταγωνιστικό κόσμο του Χόλιγουντ και παράλληλα να δημιουργήσει μία πανέμορφη οικογένεια.

 

View this post on Instagram

HURRAY! It’s the weekend! ??

A post shared by Reese Witherspoon (@reesewitherspoon) on

 

Περιποίηση

Για τη Ρις Γουίδερσπουν ο νούμερο ένα κανόνας ομορφιάς είναι η περιποίηση του δέρματος. Με το πέρασμα του χρόνου, το δέρμα τείνει να αφυδατώνεται και να εμφανίζονται λεπτές γραμμές και ρυτίδες. Έτσι η σταρ έχει ως αρχή την ενυδάτωση του προσώπου της και καθαρίζει προσεκτικά το δέρμα της κάθε βράδυ προτού κοιμηθεί.

Δίνει ιδιαίτερη σημασία στην καθημερινή εφαρμογή της αντηλιακής της κρέμα και πίνει πολύ νερό, και συμβουλεύει και τη 19χρονη κόρη της να κάνει το ίδιο.

 

 

Διατροφή

Η μικροκαμωμένη σταρ από τη Νέα Ορλεάνη αγαπάει το τηγανητό κοτόπουλο, τα μπισκότα και άλλα πιάτα από τον Νότο με υψηλή περιεκτικότητα σε θερμίδες.

Το μυστικό της για να μην παχαίνει είναι το ότι προσπαθεί να τρώει αυτά τα τρόφιμα μόνο σε πάρτι και σε ειδικές περιστάσεις. Για την καθημερινή της διατροφή, επιλέγει άφθονα πράσινα λαχανικά και άπαχη πρωτεΐνη, φροντίζει να τρώει μικρά συχνά γεύματα και να απέχει από το αλκοόλ.

Έχει δηλώσει ότι δεν πιστεύει στις ακραίες δίαιτες και ορισμένες φορές ενδίδει στις αγαπημένες της λιχουδιές.

Επίσης, δε βγαίνει ποτέ στο σπίτι της χωρίς ένα μπουκαλάκι μαζί της, ώστε να ενυδατώνει εκ των έσω τον οργανισμό της και να περιορίζει την όρεξή της.

 

 

Γυμναστική

Η Γουίδερσπουν γυμνάζεται συνέχεια, πρωτίστως για να μένει υγιής. Συνδυάζει, λοιπόν, την αερόβια άσκηση με προπονήσεις με βάρη. Μάλιστα, της αρέσει να γυμνάζεται μαζί με τις φίλες της μερικές φορές την εβδομάδα, ώστε να κάνει τις προπονήσεις της πιο διασκεδαστικές.

Η ηθοποιός θεωρεί ότι η φυσική δύναμη είναι πολύ σημαντική και παράλληλα αγαπάει το τρέξιμο, τη γιόγκα και το στατικό ποδήλατο.

Όταν δεν είναι στο γυμναστήριο ή δεν κάνει τζόκινγκ της αρέσει να γυμνάζεται στη φύση κάνοντας ορειβασία.