Κριός

Οι αρχές του μήνα είναι εξαιρετικές για εσάς. Μην ξεχνάτε να περνάτε καλά και να δώσετε έμφαση στα ερωτικά σας. Αν είστε ελεύθεροι, έχετε τις κεραίες σας ανοιχτές.

 

Ταύρος

Καλύψτε τα κενά του εαυτού σας. Μαζί με εκείνα τα κενά, που σιγά – σιγά θα γίνουν χάσματα, που έχουν δημιουργηθεί και στο οικογενειακό σας περιβάλλον.

 

Δίδυμοι

Σήμερα είναι κατάλληλη μέρα για να λύσετε μια φιλική παρεξήγηση ή να έρθετε πιο κοντά με ένα άτομο που έχετε χαθεί λόγω επικοινωνίας ή κακού προγραμματισμού.

 

Καρκίνος

Η διάθεση σας αρχίζει και μαυρίζει, όχι μόνο ο ερωτικός σας σύντροφος μοιάζει να μην σας καταλαβαίνει αλλά και εσείς δεν έχετε διάθεση να εξηγήσετε τι σας συμβαίνει.

 

Λέων

Επιθυμίες υλικές και ερωτικές που είχατε από καιρό αρχίζουν πάλι να βγαίνουν στην επιφάνεια. Διεκδικήστε σθεναρά, όπως μόνο εσείς ξέρετε και απολαύστε τις εξελίξεις.

 

Παρθένος

Μια συζήτηση με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο, μπορεί οικογενειακό, θα σας αλλάξει τα δεδομένα και θα δείτε την ζωή με νέα προοπτική. Ακούστε σοβαρά την συμβουλή που θα σας δώσει.

 

Ζυγός

Ζητάτε διακαώς μια περιπέτεια. Νομίζετε πως με αυτόν τον τρόπο θα βγείτε από την ραστώνη και την πίεση που έχετε τον τελευταίο καιρό;

 

Σκορπιός

Η ερωτική σας σχέση μοιάζει αρκετά καλοκουρδισμένη τελευταία. Ο Ερμής σας κάνει πιο διαλλακτικούς, αλλά και φοβερά ευδιάθετους και επικοινωνιακούς. Συνεχίστε έτσι!

 

Τοξότης

Ψάχνετε με λαχτάρα κάτι καινούργιο. Το παρελθόν είναι πίσω σας πια και εσείς αισθάνεστε πως ένα μικρό «σπρώξιμο» θα σας ανανεώσει ριζικά. Δεν έχετε άδικο.

 

Αιγόκερως

Ζείτε στην επιφάνεια. Από την μία δεν έχετε πια απαιτήσεις από τους γύρω σας, από την άλλη δεν έχετε και απαιτήσεις από τον ίδιο σας τον εαυτό.

 

Υδροχόος

Υδροχόοι, θυμηθείτε πόσο σημαντική είναι για εσάς η ελευθερία. Μοιάζει να το έχετε λησμονήσει στην ερωτική σας σχέση και αυτό δεν θα σας βγει σε καλό.

 

Ιχθύς

Το μυαλό σας είναι σε εντελώς καλοκαιρινή διάθεση. Η συγκέντρωση στα επαγγελματικά σας θα είναι δύσκολη, αλλά όχι ακατόρθωτη.