Κριός

Μην κάνετε πειραματισμούς με τα ερωτικά σας. Αυτό το διήμερο καλό θα είναι να βαδίσετε σε «γνώριμα» μονοπάτια και να μην ξεφύγετε από τις συνήθειες σας.

 

Ταύρος

Ταύροι! Επιμείνετε στα καλά σας χαρακτηριστικά και μην ξεχνάτε να είστε τυπικοί σε θέματα ωραρίου αλλά και επαγγελματικής στρατηγικής.

 

Δίδυμοι

Ξοδέψτε λιγάκι χρόνο για να σκεφτείτε τι μπορεί να έχει πάει λάθος στα επαγγελματικά σας και επικρατεί ένα χάος. Μήπως να κάνετε καλύτερο προγραμματισμό;

 

Καρκίνος

Επιδιώξτε να δώσετε χώρο και χρόνο σε μια συναδελφική σχέση, η οποία άρχισε φιλικά και έχει μετουσιωθεί σε άκρως… ανταγωνιστική.

 

Λέων

Οι εξελίξεις σε ένα θέμα που επιδιώκετε θα έχει πολλή καλή τροπή. Ειδικά, αν πρόκειται για ένα θέμα οικογενειακό, μετά το απόγευμα μπορείτε να διεκδικήσετε πολλά.

 

Παρθένος

Ξημερώνει ένα ιδανικό διήμερο! Ιδανικές οι μέρες για να έρθετε πιο κοντά με άτομα που αγαπάτε ή ακόμη και με ένα φιλικό πρόσωπο που έχετε να δείτε καιρό.

 

Ζυγός

Οι δραστηριότητες που σχεδιάζετε σήμερα όχι μόνο θα σας κάνουν πιο ευτυχισμένους αλλά θα γίνουν και συνήθειες που θα λατρέψετε.

 

Σκορπιός

Οι σωστές πρακτικές που χρησιμοποιείται στην σχέση σας θα σας βγάλουν ασπροπρόσωπους. Τώρα πιο πολύ από ποτέ τα ερωτικά σας ζητήματα ζητούν μεθοδικότητα.

 

Τοξότης

Λαμπρή μέρα για να χαράξετε νέους επαγγελματικούς στόχους. Ψαχτείτε λιγάκι τριγύρω και εμπιστευθείτε τα νέα σας σχέδια σε κοντινούς σας ανθρώπους.

 

Αιγόκερως

Συναισθηματικά αισθάνεστε να πνίγεστε. Μια καλή λύση είναι η εσωστρέφεια και ένας ειλικρινής διάλογος με τον εαυτό σας.

 

Υδροχόος

Για να γλιτώσετε τους μπελάδες που σας περιτριγυρίζουν θα πρέπει να είστε σε ετοιμότητα και εγρήγορση. Το έχετε! Μην φοβηθείτε λεπτό!

 

Ιχθύς

Οι αντοχές δοκιμάζονται και μαζί με αυτές και τα νεύρα. Έχετε βάλει σκοπό να εξαντλήσετε την υπομονή του συντρόφου σας, σωστά;