Η Αθηνά Μουρκούση είχε καταφέρει να ξεχωρίσει στον πρώτο κύκλο του ελληνικού Next Top Model τόσο για την ομορφιά της όσο και για τον δυναμισμό της. Η μελαχρινή καλλονή, μπορεί να μην είχε αναδειχτεί νικήτρια του παιχνιδιού όμως αυτό δε στάθηκε εμπόδιο στην μετέπειτα πορεία της.

Η όμορφη Αθηνά, είναι παντρεμένη από το 2017 με τον Νίκο Σκοτίδα, για χάρη του οποίου εγκατέλειψε την Ελλάδα και εγκαταστάθηκε μόνιμα στο Κατάρ, ενώ έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί τον Μάιο του 2018.

Δείτε τις υπέροχες φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει με τον σύζυγό της και την κορούλα τους, Άννα.

 

View this post on Instagram

❤Μπορεί ο γάμος μας να ήταν ότι χειρότερο έχει περάσει στην ιστορία των γάμων ΌΜΩΣ είχαμε τους καλύτερους κουμπάρους και νονο που θα μπορούσε να έχει μια οικογένεια @thekingcherry @sotpan1985 @kflamps ..ειχαμε διακόσμηση ακόμα καλύτερη από ότι είχαμε φανταστεί @make_my_dream_events .. ειχαμε επαγγελματίες με υπέροχη ενέργεια που μας έφτιαξαν το καλύτερο βιβλίο ευχών ever ..υπεροχες φωτογραφίες να έχουμε να θυμόμαστε την μέρα και να γελάμε @pantelisforweddings ..και φυσικά όλα τα αγαπημένα πρόσωπα που τόσο μας λείπουν τώρα πια που είμαστε μακριά.. Εσάς λοιπόν, σας ευχαριστούμε με όλη μας την δύναμη και σας αγαπάμε διπλά και τρίδιπλα❤ #wedding #weddinginspiration #weddingideas #weddingday #bridal #bridalmakeup #bridalhair #decoration #weddingdecor #peonies #flowers #candybar #bonbonniere #mrandmrs #ScotFamily #onlyGoodVibes #onlyLove

A post shared by Athina Skotida Mourkoussi (@athinaki_mou) on

View this post on Instagram

Μου ζητάτε συμβουλές για night routine.. Μια συμβουλή έχω να σας δωσω: κάθε βράδυ να κάνετε κάτι που θα γεμίζει γαλήνη την ψυχή σας και αγάπη την καρδιά σας. Για κάποιους μπορεί να είναι χαλαρη Μουσική και ένα βιβλίο,για κάποιους άλλους Ίσως μια μικρή κουβέντα με ένα αγαπημένο πρόσωπο. Εμένα αυτό που με κάνει να νιώθω όμορφα κάθε βράδυ είναι ένα παραμύθι αγκαλιά με το λουκουμακι… Ακολουθήστε την συμβουλή μου και την επόμενη μέρα θα λαμπετε.. ???? #onlyGoodVibes #onlyLove #nightroutine #beauty #beautyadvice #beautysecrets #soulbeauty #fairytail #reading #withmylove #mybaby #myAnna #myforever #myfamily #happiness #love #peaceful #nights #qatarlife ?

A post shared by Athina Skotida Mourkoussi (@athinaki_mou) on