Κριός

Ένα ιδιαιτέρως απολαυστικό Σαββατοκύριακο προμηνύεται. Η κοινωνικότητα σας θα σας βγάλει ασπροπρόσωπους και η ατζέντα σας θα γεμίσεις με διάφορες εκδηλώσεις και ενδιαφέρουσες προτάσεις για έξοδο.

 

Ταύρος

Αυτές τις μέρες καλό θα είναι να ξεκουραστείτε και να σκεφτείτε καίριες λύσεις για τον επαγγελματικό σας τομέα. Μιλήστε με τους συνεργάτες σας και βελτιώστε την εργασιακή σας καθημερινότητα.

 

Δίδυμοι

Μεγάλη είναι η πιθανότητα να κάνετε μια επανασύνδεση με ένα πρόσωπο από το παρελθόν σας. Η ερωτική σας σχέση σας απασχολεί και θέλετε να λύσετε μικρές διαφορές, που σας ενοχλούν.

 

Καρκίνος

Μην ζείτε κολλημένοι στο παρελθόν. Απαλλαγείτε από κακές συνήθειες αλλά και από ανθρώπους που σας βγάζουν τον κακό σας εαυτό.

 

Λέων

Σήμερα οι ευκαιρίες για να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας είναι πολλές. Ο αισθηματικός τομές ευνοείται και προτείνουμε, μετά το απόγευμα, να αφεθείτε στην ρομαντική διάθεση.

 

Παρθένος

Μήπως είστε ερωτευμένοι; Μήπως θέλετε να ερωτευτείτε; Αυτές οι μέρες προσφέρονται για χαλάρωση αλλά και άφθονο φλερτ.

 

Ζυγός

Μιας και έχετε εύνοια από τα άστρα αυτήν την περίοδο, μήπως είναι μια λαμπρή ευκαιρία για να ασχοληθείτε επισταμένα με τον εαυτό και την καλοπέραση σας;

 

Σκορπιός

Σκορπιοί που είστε ελεύθεροι δώστε προσοχή! Ξεκινήστε να επενδύετε σε σχέσεις και γνωριμίες που θα σας βγάλουν τον καλύτερο σας εαυτό.

 

Τοξότης

Εκμεταλλευτείτε τα ταλέντα και τις αρετές σας. Δεν χρειάζεται να επιδεικνύεται συνεχώς τις γνώσεις σας, αλλά να τις χρησιμοποιείτε με σοφία.

 

Αιγόκερως

Προσπαθήστε να ξεκλέψετε χρόνο από τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις και ανησυχίες. Βρεθείτε ανάμεσα σε φίλους και διώξτε για λίγο τα προβλήματα από το μυαλό σας.

 

Υδροχόος

Δείξτε στους φίλους σας πόσο τους αγαπάτε. Με μικρές ή μεγάλες κινήσεις μπορείτε να κάνετε το κλίμα ανάμεσα σας πιο τρυφερό.

 

Ιχθύς

Αν βρίσκεστε στα πρόθυρα μιας νέας αρχής καλό θα είναι να μην σκέφτεστε πολύ. Ξεκινήστε με μικρά και προσεκτικά βήματα και μην αφήνετε τον φόβο να παίρνει την σκυτάλη.