Κριός

Δώστε προσοχή σε μια συζήτηση, που θα κάνετε με οικεία σας πρόσωπα. Αφήστε έξω από την συζήτηση παράπονα και γκρίνιες. Συγκρούσεις και εντάσεις είναι πιθανές και καλό θα είναι να τις αποφύγετε.

 

Ταύρος

Μάθετε να ακούτε τα παράπονα και τις παρατηρήσεις του συντρόφου σας. Μικρά παράπονα θα γίνουν αλλά μπορούν να σας κάνουν να κατανοήσετε καλύτερα μικρές λεπτομέρειες που μπορούν να κάνουν την σχέση σας πιο ευτυχισμένη.

 

Δίδυμοι

Μια συζήτηση με έναν φίλο σας δίνει κουράγιο και έμπνευση για να κάνετε μια νέα αρχή στην ζωή σας. Πάρτε συμβουλές και συζητήστε με ειλικρίνεια όλα εκείνα που θέλετε να αλλάξετε.

 

Καρκίνος

Γρίνια! Ίσως είναι η αγαπημένη σας λέξη ή συνήθεια. Προσοχή, γιατί μπορείτε όχι μόνο να υπερβάλλετε αλλά και να ξεφύγετε με τις απαιτήσεις που έχετε.

 

Λέων

Μια διαφωνία με ένα άτομο της οικογένειας σας μπορεί να φέρει μεγάλη ρήξη αλλά και να ακουστούν λόγια που δεν θα εννοείτε. Αποφύγετε τις εντάσεις και μιλήστε με ψυχραιμία.

 

Παρθένος

Ένα καινούργιο πρόσωπο, που έχει μπει στην ζωής σας, μπορεί να σας αλλάξει πολλές από τις πάγιες κοσμοθεωρίες σας. Η ψυχολογία σας φτιάχνει και η θετική επίδραση του σας κάνει πιο ψύχραιμους.

 

Ζυγός

Σταματήστε να υπεραναλύετε τα πάντα. Προσπαθήστε να απλοποιήσετε τις σκέψεις σας και αφεθείτε στο χαλαρό κλίμα των ημερών. Διεκδικήστε χρόνο για τον εαυτό σας και δείτε την θετική πλευρά της ζωής.

 

Σκορπιός

Σήμερα έχετε την ευκαιρία να χαλαρώσετε και να περάσετε όμορφες στιγμές ανάμεσα σε φίλους. Θέλετε να αποδράσετε από την πίεση της καθημερινότητας και να βρεθείτε ανάμεσα σε άτομα που μπορούν να σας καταλάβουν.

 

Τοξότης

Η επανασύνδεση με μια παλιά σας σχέση δεν είναι καθόλου καλή ιδέα, είναι ανασφάλεια. Τοξότες δείξτε θάρρος και μην κοιτάτε το παρελθόν.

 

Αιγόκερως

Μην αφήνετε τις γνωστές σας αναστολές να σας εμποδίζουν από το διεκδικήστε καλύτερους όρους στην σχέση σας. Μιλήστε με ευθύτητα και ειλικρίνεια και δεν θα χάσετε.

 

Υδροχόος

Χαμηλώστε τους τόνους και τις απαιτήσεις σας. Αν είστε ήδη διακοπές αφήστε τους άλλους να αναλάβουν το σημερινό σας πρόγραμμα.

 

Ιχθύς

Χαμογελάστε στην τύχη σας και θα σας χαμογελάσει και εκείνη. Τα πράγματα φαίνονται θετικά και θα είναι, μην είστε καχύποπτοι.