Κριός

Αποφύγετε την εξάντληση και την σωματική κούραση. Οι υποχρεώσεις σήμερα θα είναι πολλές αλλά κυκλοφορούν και ιώσεις, που μπορούν να σας ρίξουν στο κρεβάτι για τα καλά.

 

Ταύρος

Μπορεί τα πράγματα να μην πηγαίνουν, όπως επιθυμείτε αλλά μην τα παρατάτε. Μην συγχύζεστε και μην παραπονιέστε για θέματα που δεν είναι στο χέρι σας η επίλυση τους ή δεν είναι στην δική σας αρμοδιότητα.

 

Δίδυμοι

Σήμερα έχετε ξυπνήσει με καλή διάθεση και έχετε κέφι να μάθετε κάτι καινούργιο. Οι εκπλήξεις σήμερα θα είναι πολλές και ευχάριστες. Αφεθείτε στον αυθορμητισμό των ημερών.

 

Καρκίνος

Διατηρήστε την αυτοκυριαρχία σας. Μην κάνετε λάθη του παρελθόντος και σε καμία περίπτωση μην επαναλαμβάνεται συμπεριφορές που σας φτάνουν σε αδιέξοδο.

 

Λέων

Οικονομικά θέματα, αλλά και θέματα υγείας μονοπωλούν την σκέψη σας. Προσοχή όμως γιατί μπορούν να σας οδηγήσουν σε λανθασμένα συμπεράσματα ή υπερβολική ανησυχία.

 

Παρθένος

Η σημερινή μέρα θα είναι αφιερωμένη στον ερωτικό σας σύντροφο! Μαζί θα μπορέσετε να χαλαρώσετε και να περάσετε μια μέρα γεμάτη έρωτα.

 

Ζυγός

Μην κατακλύζεστε από σκέψεις και υποχρεώσεις που δεν είναι επείγουσες. Ζητήματα μετακόμισης ή αλλαγής εργασιακού περιβάλλοντος δεν είναι της παρούσης.

 

Σκορπιός

Η λύση στα μικρά προβλήματα της καθημερινότητας δεν θέλουν ούτε μεγάλη προσπάθεια, ούτε τεράστιο κόπο. Μικρές διπλωματικές κινήσεις και αλλαγές μπορούν να σας βγάλουν από την δύσκολη θέση.

 

Τοξότης

Αν έχετε κάποιο επαγγελματικό δίλημμα την σημερινή ημέρα, τότε μόνο το ένστικτο σας θα σας δείξει τον σωστό δρόμο. Ακούστε την καρδιά σας και το πείσμα σας, δεν είναι όλα μόνο αριθμοί.

 

Αιγόκερως

Αφήστε ένα άτομο της οικογένειας σας να σας μιλήσει και ίσως να σας εκμυστηρευτεί ένα μεγάλο μυστικό. Σήμερα μπορείτε να αποδειχτείτε πολύτιμοι ακροατές.

 

Υδροχόος

Σήμερα η λύση είναι μία: Ακούστε την καρδιά σας, αλλά μην κλείσετε τα αυτιά σας σε γνώμες τρίτων.

 

Ιχθύς

Σήμερα η μέρα θέλει να «πετάξετε» την συντηρητική σας εικόνα και να διασκεδάσετε με την ψυχή σας.