Κριός

Αν βρίσκεστε ακόμα στο γραφείο – και όχι σε κάποια παραλία – τότε τα μάτια σας τέσσερα, καθώς πρέπει να παραμείνετε απολύτως προσηλωμένοι. Μια μικρή απροσεξία μπορεί να σας στοιχίσει ακριβά!

 

Ταύρος

Η πολλή δουλεία τρώει τον αφέντη. Μπορεί να είστε ασφυκτικά γεμάτοι με επαγγελματικές υποχρεώσεις, αλλά θα πρέπει να πάρετε και λιγάκι χρόνο για τον εαυτό σας.

 

Δίδυμοι

Η Αφροδίτη στον Ταύρο σας έχει ξεμυαλίσει! Στα ερωτικά σας, τα πάθη πάνε και έρχονται και η λογική φεύγει τελείως. Προσοχή, χρειάζεται μέτρο!

 

Καρκίνος

Μην εκνευρίζεστε με το παραμικρό. Τα νεύρα σας είναι πάνω από το κεφάλι σας και είναι πολύ πιθανό να αρχίσετε να κατηγορείτε τα λάθος άτομα για όλους τους λάθος λόγους.

 

Λέων

Οι ελεύθεροι Λέοντες έχουν την τιμητική τους σήμερα. Μοιάζετε πιο ευάλωτοι στο φλερτ και η ερωτική σας διάθεση βρίσκεται σε καλό επίπεδο. Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία!

 

Παρθένος

Χρησιμοποιήστε το χιούμορ και την καλή σας διάθεση προκειμένου να ξεφύγετε από μια αμήχανη κατάσταση που πιθανόν να αφορά στα ερωτικά σας.

 

Ζυγός

Οι φίλοι, οι συνάδελφοι και ο κοντινός σας περίγυρος μπορεί να σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από μικρά ζητήματα, που σας κρατάνε πίσω ή που επηρεάζουν την καθημερινότητα σας.

 

Σκορπιός

Ο ανταγωνισμός στον εργασιακό σας χώρο είναι ανάλγητος αυτές τις μέρες. Σήμερα για να αντιμετωπίσετε αυτήν την κατάσταση θα χρειαστείτε το πιο φωτεινό σας χαμόγελο.

 

Τοξότης

Μικρές αλλαγές στον περίγυρο και την καθημερινότητα σας αρχίζουν να σας χαλάνε την διάθεση. Δείτε το διαφορετικά και τραβήξτε από τα μαλλιά αυτήν την ευκαιρία για ανανέωση.

 

Αιγόκερως

Η καλή σας οικονομική πορεία θα συνεχιστεί μέχρι το τέλος του μήνα. Μην φοβάστε να ρισκάρετε αλλά και να τακτοποιήστε έκτακτα έξοδα.

 

Υδροχόος

Κρατήστε την ακεραιότητα σας ψηλά. Μην αναμειχθείτε σε μια φιλική διαμάχη, αλλά και να κρατήσετε την θέση σας δίχως να παρασυρθείτε σε βιαστικά συμπεράσματα.

 

Ιχθύς

Αν βρίσκεστε ήδη σε διακοπές τότε μην βιαστείτε να φύγετε! Χαλαρώστε στην παραλία και αφήστε το μυαλό σας να ταξιδέψει.