Κριός

Το αγαπημένο σας σπορ, το φλερτ, επιστρέφει και εσείς είστε σε άψογη φόρμα. Ο Ήλιος σας δίνει ανέμελη διάθεση αλλά και ανεβάζει ψηλά τις μετοχές σας στον ερωτικό τομέα.

 

Ταύρος

Η Αφροδίτη που βολτάρει στην Παρθένο σας χαρίζει όμορφες και ανέμελες στιγμές στην καθημερινότητα σας. Το κλίμα είναι ευχάριστο και εσείς εμπνέετε σιγουριά και τόλμη.

 

Δίδυμοι

Σχεδιάστε με προσοχή και διπλωματία τα νέα σας επαγγελματικά βήματα. Ειδικά αν στοχεύετε στην κοινωνική και εργασιακή αναγνώριση πρέπει να είστε διπλά προσεκτικοί.

 

Καρκίνος

Η κανονικότητα επιτυγχάνετε! Η Αφροδίτη στον Ταύρο ξεκαθαρίζει καταστάσεις, αλλά θέτει και όρια. Θα αρχίσετε ήδη να αισθάνεστε πιο δυνατοί και ασφαλείς.

 

Λέων

Ακούστε προσεκτικά μια συμβουλή, από έναν συνάδελφο ή ανώτερο σας στην δουλειά, ώστε να καταφέρετε να αξιοποιήστε στο έπακρο τα ταλέντα σας.

 

Παρθένος

Η τεχνολογία και οτιδήποτε καινούργιο μπορεί να είναι το νέο εφόδιο, που θα εκτοξεύσει τα ταλέντα και τον επαγγελματισμό σας.

 

Ζυγός

Θέλετε διακαώς να αλλάξετε την καθημερινότητα σας! Αν είστε λιγάκι τολμηροί σήμερα μπορείτε ήδη να κάνετε το πρώτο βήμα.

 

Σκορπιός

Με μεθοδικότητα και διπλωματία μπορείτε να κερδίσετε την εύνοια του αφεντικού σας, ακόμα και χρήματα!

 

Τοξότης

Όσον αφορά την ερωτική σας ζωή, ο Δίας σας «προικίζει» με μεγάλα αποθέματα αποφασιστικότητας, κάτι που θα σας κάνει να ξεκαθαρίσετε πολλά.

 

Αιγόκερως

Έκτακτα έξοδα προβλέπονται για σήμερα, αλλά δεν πρέπει να σας αγχώνει τίποτα. Η προνοητικότητα σας σήμερα θα σας κάνει να αισθανθείτε υπερήφανοι για τον εαυτό σας.

 

Υδροχόος

Ο ρεαλισμός μπορεί να μην είναι ο καλύτερος σας φίλος μα σήμερα μπορεί και πρέπει να γίνει ο μοναδικός σας σύμμαχος.

 

Ιχθύς

Κρατήστε τις συμβουλές για τα επαγγελματικά για τον εαυτό σας. Το παρασκήνιο είναι αρκετά μεγάλο, αλλά μπορεί να βρεθείτε και μπλεγμένοι.