Κριός

Η κοινωνικότητα σας μεγαλώνει και ο κύκλος σας ανοίγει. Αυτό είναι καλό. Το καλύτερο είναι πως αυτοί οι άνθρωποι θα σας ανοίξουν και νέους δρόμους στην ζωή σας.

 

Ταύρος

Αυτές τις μέρες οι υποχρεώσεις είναι πολλές και θα χρειαστείτε να δουλέψετε πολύ σκληρά. Μην αποκαρδιώνεστε θα τα καταφέρετε και στο τέλος αυτό θα λειτουργήσει υπέρ σας.

 

Δίδυμοι

Οι μέρες αυτές απαιτούν λόγια… σταράτα! Για αυτόν τον λόγο, αν σας βασανίζει ένα οικονομικό πρόβλημα, καλό θα είναι να το λύσετε και να μιλήσετε με ειλικρίνεια.

 

Καρκίνος

Ελέγξτε τα έξοδα σας. Αυτές οι μέρες θέλουν αρκετή προσοχή, ώστε να μην ξεφύγετε από τον ημερήσιο προϋπολογισμό σας. Από τις αρχές του Σεπτέμβρη το σκηνικό θα αλλάξει.

 

Λέων

Αφιερωθείτε αυτές τις μέρες σε οικιακά θέματα. Μια μικρή ανακαίνιση ή απλά να τακτοποιήσετε την αποθήκη σας.

 

Παρθένος

Μην υποσχεθείτε πράγματα που δεν μπορείτε να φέρετε εις πέρας. Πρέπει να είστε τυπικοί και ίσως λιγάκι απόμακροι, προκειμένου να μην εκτεθείτε.

 

Ζυγός

Αφήστε τις απαιτήσεις από τους άλλους έξω από την ζωή σας. Καλύτερα να έχετε μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σας.

 

Σκορπιός

Αν δεν είστε ικανοποιημένοι με τους όρους και τις προϋποθέσεις στην σχέση σας, καλό θα ήταν να μιλήσετε με ειλικρίνεια στο ταίρι σας και πάνω από όλα στον εαυτό σας.

 

Τοξότης

Ακόμα και αν τα οικονομικά σας δεν είναι στην καλύτερη τους φόρμα, μην δυσανασχετείτε. Βρείτε μια αφορμή και κάντε μια δραστηριότητα που θα σας χαλαρώσει.

 

Αιγόκερως

Κρατηθείτε μακριά από εντάσεις. Η πιθανότητα μιας διαφωνίας με ένα οικογενειακό σας πρόσωπο μπορεί να σας φέρει σε δύσκολη θέση.

 

Υδροχόος

Μην κάνετε πίσω! Διεκδικήστε την θέση και την γνώμη σας πάνω σε μια συζήτηση με φίλους. Μην υψώσετε τους τόνους, απλά προβάλλετε τα επιχειρήματα σας.

 

Ιχθύς

Αν είστε αδέσμευτοι, τότε σας έχουμε καλά νέα! Η αυτοπεποίθηση που έχετε τον τελευταίο καιρό θα σας βάλει στο κέντρο των ερωτικών γεγονότων.