Το νέο σχολικό έτος απέχει μόλις μερικές ημέρες και το τρέξιμο για να είναι το παιδί έτοιμο πριν χτυπήσει το κουδούνι, έχει ξεκινήσει.

Αν σας αγχώνει το έργο της μετάβασης από τη ξεγνοιασιά των διακοπών στην πιεστική καθημερινότητα, πάρτε μια βαθιά ανάσα. Ετοιμάσαμε για εσάς κάποιες ιδέες που θα σας βοηθήσουν να οργανωθείτε σωστά και να κάνετε την επιστροφή στο σχολείο παιχνιδάκι.

  1. Προετοιμαστείτε κατάλληλα

Η καλή προετοιμασία είναι το κλειδί της επιτυχίας. Επιλέξτε, λοιπόν, για το παιδί πρωτότυπα και ποιοτικά ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ που είναι σχεδιασμένα για όλες τις ώρες και όλες τις δραστηριότητες. Η διαδικασία αυτή μπορεί να γίνει πολύ ευχάριστη και εύκολη τόσο για εσάς όσο και για το παιδί αν σκεφθείτε τη λογική του one stop shop.

 

 

  1. Επιλέξτε τη… διασκεδαστική στάση

Στα χρωματιστά καταστήματα της DPAM σας περιμένει μία μεγάλη συλλογή από ρούχα για το σχολείο, παπούτσια και αξεσουάρ για το σχολείο όπως ευφάνταστες τσάντες, ομπρελίτσες και πολλές ακόμα χρήσιμες ιδέες, που θα ενθουσιάσουν το μικρό σας. Μέσα από 6 θεματικές φθινοπωρινές συλλογές μπορείτε να επιλέξετε μαζί με παιδί σας ποιοτικά ρούχα για παιδιά, που θα εκφράζουν απόλυτα την προσωπικότητά τους, όποιο κι αν είναι το γούστο τους. Άλλωστε, αυτή είναι η κεντρική ιδέα πίσω από την DPAM. Τα ρούχα και τα παπούτσια εμπνέονται από τη ζωή των παιδιών και έτσι ταιριάζουν στον μαγικό τους κόσμο.

 

 

  1. Προτιμήστε πρακτικά ρούχα

Ανάμεσα σε όλα τα καινούργια ρουχαλάκια που θα χρειαστείτε για τη νέα χρονιά, δώστε μεγάλη προσοχή, στο σημαντικότερο ίσως ένδυσης που χρειάζεται το παιδί σας στο σχολείο: τα πρακτικά και άνετα ρούχα για κάθε ημέρα και δραστηριότητα. Για αυτή την περίπτωση, την τιμητική τους φυσικά έχουν οι φόρμες τις οποίες στο DPAM θα βρείτε σε ιδιαίτερα σχέδια και πολλά χρώματα. Και επειδή σίγουρα οι φόρμες θα είναι από τα πιο καθημερινά ρουχαλάκια τους αν αγοράσετε 1 παντελόνι φόρμας στο DPAM, το δεύτερο έχει μόλις 9,99€, για όλο τον Σεπτέμβριο. Έτσι, θα είστε ευχαριστημένοι και εσείς εκτός από το μικρό σας.

 

 

  1. Δώστε βαρύτητα στα άνετα παπούτσια

Το καλοκαίρι είναι συνήθως μια περίοδος ανάπτυξης για το παιδί, γι’ αυτό θα χρειαστεί να τσεκάρετε το μέγεθος του παπουτσιού που χρειάζεται πριν αγοράσετε τα νέα του παπούτσια για το σχολείο. Οι Shoes Experts της DPAM θα σας βοηθήσουν να διαλέξετε τα κατάλληλα που θα αρέσουν στο μικρό σας και θα υποστηρίζουν σωστά το πόδι του, μέσα από τη μεγαλύτερη συλλογή παιδικών παπουτσιών με 20 επώνυμα shoes brands. Εκεί θα βρείτε ανατομικά παπούτσια, βασισμένα σε νέες τεχνολογίες και με υψηλή ποιότητα κατασκευής, ώστε το παιδί να περπατάει και να τρέχει με άνεση.

 

 

Με αυτές τις μικρές συμβουλές το μόνο που χρειάζεται είναι να αναζητήστε ένα από τα 20 φυσικά καταστήματα της DPAM (17 στην Ελλάδα και 3 Κύπρο) ή να πραγματοποιήστε εύκολα και γρήγορα τις αγορές σας στο e-shop και να ξεκινήσετε τη νέα σχολική χρονιά γεμάτοι ενθουσιασμό.