Ως απάντηση στις ψυχρές, ξανθές αποχρώσεις που πρωταγωνίστησαν τα τελευταία χρόνια, οι beauty lovers και οι κομμωτές τους ξεκίνησαν να αναζητούν πιο γλυκούς τόνους, κάτι το οποίο είχε ως αποτέλεσμα η απόχρωση copper να γίνει το απόλυτο trend για το φετινό φθινόπωρο.

 

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LAS VEGAS STYLIST (@jadasgram) on

 

Πιο εντυπωσιακά από τα καστανά μαλλιά και πιο “παιχνιδιάρικα” από τα μελιτζανί, τα χάλκινα μαλλιά είναι η απόχρωση που θα αγαπήσουν τόσο οι ορκισμένες κοκκινομάλλες όσο και οι γυναίκες που θέλουν απλώς να πειραματιστούν με την εμφάνισή τους.

 

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fanboo Hair Salon (@fanboohair) on

 

Φυσικά, όπως και με κάθε χρώμα άλλωστε, δεν υπάρχει μία και μοναδική απόχρωση του copper. Αντιθέτως, υπάρχουν πιο καστανές και πιο ξανθές εκδοχές, αλλά και τόνοι που δείχνουν ομοιόμορφοι ή πολυδιάστατοι.

 

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NATHANEAL V (@hairbynathanealv) on

Δεδομένου ότι το φθινόπωρο έχει μπει για τα καλά και η επίσκεψη στο κομμωτήριο είναι απαραίτητη προκειμένου να επανορθώσετε τα ταλαιπωρημένα από τη θάλασσα και τον ήλιο μαλλιά σας, αν θέλετε μια εντυπωσιακή αλλαγή, ζητήστε από τον κομμωτή σας την απόχρωση copper που ταιριάζει στα δικά σας χρώματα.

 

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mae White (@shades_of_mae) on