Υλικά

2 αυγά

1 μπανάνα

2 κ.σ. μέλι

Κανέλλα (προαιρετικά)

 

Εκτέλεση

Χτυπήστε τα αυγά. Έπειτα, λιώστε καλά τις μπανάνες στο μπλέντερ ή με ένα πιρούνι και ανακατέψτε τες μαζί με το αυγό. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ρίξτε μια κουταλιά από το μείγμα και γυρίστε το να ψηθεί καλά και από τις δύο πλευρές. Συνεχίστε με μία – μία τις τηγανίτες για να μην κολλήσουν μεταξύ τους. Περιχύστε με μέλι και αν το επιθυμείτε πασπαλίστε το γλυκάκι σας με λίγη κανέλλα!