Μπορεί το καλοκαίρι να φημίζεται για τους γάμους και τις βαφτίσεις του, όμως το Φθινόπωρο μπορεί να το ανταγωνιστεί ευθέως.

Κατά τη γνώμη μας είναι λογικό: Ο καιρός εξακολουθεί να είναι ιδιαιτέρως γλυκός, με μόνη διαφορά την απουσία καύσωνα. Πολλά ζευγάρια εκμεταλλεύονται το γεγονός αυτό για να προγραμματίσουν αυτές τις ευτυχισμένες στιγμές τους.

Το μόνο πράγμα που δυσκολεύει λίγο την κατάσταση, είναι ο μεταβατικός ενδυματολογικός κώδικας. Αν και δεν μπορούμε να σας δώσουμε τη λύση για τα ρούχα που θα επιλέξετε – κυρίως θα προτείναμε να γίνετε δημιουργική στον συνδυασμό των καλοκαιρινών και των πιο χειμωνιάτικων επίσημων κομματιών της γκαρνταρόμπας σας – τουλάχιστον μπορούμε να σας δώσουμε ορισμένες λύσεις για τα μαλλιά σας.

Το παρακάτω βίντεο προτείνει ορισμένα υπέροχα φθινοπωρινά χτενίσματα, που είναι κατάλληλα για ειδικές περιστάσεις χωρίς να δείχνουν υπερβολικά «στημένα». Το κυριότερο; Μπορείτε να τα ετοιμάσετε μόνη στο σπίτι, ακόμη και αν δεν έχετε κάποιο εξαιρετικό ταλέντο στην κομμωτική!

Δείτε το βίντεο: