Ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση είναι ένα από τα πιο όμορφα και αγαπημένα ζευγάρια του ελληνικού αθλητισμού.

View this post on Instagram

It's the moments together that change us forever❤

A post shared by Eleftherios Petrounias (@eleftherios_petrounias) on

Το καλοκαίρι που μας πέρασε, η ευτυχία τους επισημοποιήθηκε, καθώς ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου.

Λίγους μήνες μετά, και συγκεκριμένα τη Δευτέρα που μας πέρασε, ήρθε και η νεογέννητη κορούλα τους για να συμπληρώσει την εικόνα!

View this post on Instagram

#Repost @eleftherios_petrounias (@get_repost) ・・・ Και εκεί που νομίζεις ότι ως αθλητής έχεις ζήσει όλα τα συναισθήματα στη μεγαλύτερη τους ένταση, καταλαβαίνεις ότι η γέννηση του παιδιού σου είναι το μεγαλύτερο, το πιο μοναδικό και το πιο έντονο απ όλα. Είμαστε διπλά ευλογημένοι γιατί και σε αυτό το συναρπαστικό ταξίδι που ξεκίνησε σήμερα είσαστε δίπλα μας. Ευχαριστουμε τον Ιατρό μας Παναγιώτη Μπέττα , την Μαία μας Γωγώ και τον Όμιλο ΙΑΣΩ για την υπέροχη εξυπηρέτηση. Σας Ευχαριστούμε όλους με όλη μας την καρδιά. Βασιλική, Λευτέρης, Μπέμπα. #babyboom #Petrounias #millousi #newlife

A post shared by Vasiliki Millousi oly (@vasilikimillousi) on

Η Βασιλική Μιλλούση διατηρεί έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στο Instagram, και έτσι είχαμε την ευκαιρία να την ακολουθήσουμε στο ταξίδι της προς τη μητρότητα μέσα από πραγματικά υπέροχες φωτογραφίες της φουσκωμένης κοιλίτσας της.

Αυτή τη φορά, όμως, ήταν ο Λευτέρης Πετρούνιας που μας χάρισε το πιο τρυφερό στιγμιότυπο.

Ο πρωταθλητής της Ενόργανης φάνηκε πολύ συγκινημένος από την πρώτη στιγμή, όταν δήλωνε ότι πήρε «το πιο χρυσό μετάλλιο», βγαίνοντας από το μαιευτήριο.

Τώρα μοιράστηκε την πιο γλυκιά φωτογραφία από τα πατουσάκια της κορούλας του. Μάλιστα, στη λεζάντα έγραψε: «Τα πατουσάκια μας παιδιά…»

Δείτε την τρυφερή ανάρτηση: