Εντάξει καλό, χρυσό και βολικό το κρεβάτι, όμως, όπως έχουμε πει πολλές φορές ότι η μονοτονία φέρνει την πλήξη.

Για σκέψου, μήπως ήρθε η ώρα να δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό; Δεν χρειάζεται να τρέχεις σε ξενοδοχεία και να πληρώνεις, κοίτα γύρω σου. Έχεις ολόκληρο σπίτι στη διάθεσή σου και δεν το χρησιμοποιείς ούτε στο ελάχιστο για να δώσεις… αυτό το κάτι στην σεξουαλική σου ζωή.

Κάνεις διαρκώς τα ίδια και τα ίδια. Ωστόσο, μάθε ότι εκείνα τα στοιχεία που είναι αναγκαία για να χαρακτηριστεί μία ερωτική σχέση καλή και υγιής, είναι να υπάρχει το αίσθημα της εξέλιξης, της έλλειψης ταμπού, της συνεχούς προσπάθειας και -πάνω από όλα- του πειραματισμού.

Υπάρχουν ένα σωρό σημεία μέσα στο σπίτι που δεν τα είχες δει ποτέ με πονηρό μάτι. Μήπως ήρθε κι ήρθε η ώρα αυτό να αλλάξει;

Στην κουζίνα

Το τραπέζι του φαγητού παίρνει νέα σέξι τροπή με εκείνη γυμνή και σερβιρισμένη μπροστά σου, οι πάγκοι αποδεικνύονται ακόμη πιο ιδανικοί χάρη στη σταθερότητά τους.

Αιφνιδίασε τη την ώρα που ξεκινάει να μαγειρεύει και όταν τελειώσετε παραγγέλνετε απ’ έξω!

Επίσης, στην κουζίνα υπάρχει το ψυγείο. Αφήστε τη φαντασία σας να οργιάσει.

Στο καθιστικό

Γιατί να χρησιμοποιείς το τραπεζάκι που έχεις στο καθιστικό μόνο για το φαγητό;

Επίσης υπάρχει ο καναπές και -κυρίως- η πολυθρόνα. Και τα δύο βοηθούν σε στάσεις που δύσκολα θα μπορέσεις στο κρεβάτι.

Στη μπανιέρα

Τα κλισέ θέλουν την μπανιέρα ιδανική για υγρό σεξ, όμως η ντουζιέρα είναι μάλλον καλύτερη, αφενός γιατί δεν σε περιορίζει στις κινήσεις όπως μια στενή γούρνα, αφετέρου γιατί το νερό που τρέχει από το ντους είναι ερεθιστικό και δημιουργεί εφέ καταρράκτη.

Το ζεστό νερό τρέχει, τα πατήματα στη βάση στης ντουζιέρας, οι λαβές στις βρύσες και η μυρωδιά από το σαπούνι δημιουργεί μια ατμόσφαιρα που δύσκολα συγκρατείσαι.

Στο πάτωμα

Είναι ίσως το πρώτο που έρχεται στο μυαλό ως εναλλακτική του κρεβατιού. Όλα τα πατώματα προσφέρονται για σεξ, το παρκέ σίγουρα περισσότερο από το μάρμαρο ή τα πλακάκια και προφανώς οι επιφάνειες με χαλί περισσότερο από τις γυμνές.

Για extra άνεση, μπορείς να επιστρατεύσεις τα μαξιλάρια του καναπέ να βοηθήσουν την κατάσταση.

Βολεύει, επίσης, για μη προγραμματισμένο σεξ μόλις εκείνη περάσει την πόρτα σου, δίνει την αίσθηση του ξαφνικού και αναπάντεχου.

Στη ντουλάπα

Θυμίζει τις εποχές που έπαιζες Σκοτεινό Δωμάτιο και ήθελες να βάλεις χέρι στην συμμαθήτριά σου.

Μοναδική προϋπόθεση η ντουλάπα να είναι ολόσωμη και να έχει περιθώριο να χωθείτε μέσα.

Στα υπέρ το απόλυτο σκοτάδι, τα ράφια, οι κρεμάστρες και τα ρούχα που μπορούν να αποτελέσουν ιδανικές λαβές και για τους δύο.