Επιτέλους το φθινόπωρο είναι εδώ!

Και υπάρχουν ένα σωρό τρόποι για να γιορτάσουμε αυτήν την εποχή του χρόνου.

Γιατί είναι η αγαπημένη μας εποχή το φθινόπωρο

1. Τα χρώματα του φθινοπώρου. Το καλοκαίρι κυριαρχεί το γαλάζιο χρώμα της θάλασσας και τα χρώματα της άμμου, όμως τίποτα δεν συγκρίνεται με το πολύχρωμο φθινόπωρο. Κόκκινο, πράσινο, κίτρινο, πορτοκαλί είναι τα χρώματα που κυριαρχούν, όπως τα φθινοπωρινά φύλλα των δέντρων.

2. Home sweet home. Καλά τα μπάνια και οι βόλτες, αλλά η σπιτική θαλπωρή μάς έχει λείψει. Ειδικά όταν ο καιρός είναι βροχερός, το μόνο που σκεφτόμαστε είναι πώς θα… χουχουλιάσουμε στο υπέροχο, ζεστό μας σπιτάκι.

3. Μυρίζει… μηλόπιτα! Καθένας μπορεί να έχει μια ξεχωριστή μυρωδιά και με αυτήν να έχει συνδέσει το φθινόπωρο. Σαν τη μυρωδιά της ζεστής μηλόπιτας, όμως δεν υπάρχει άλλη! Μήλο και κανέλα σε έναν λαχταριστό συνδυασμό. Φτιάχνουμε μηλόπιτα για να μυρίσει το σπίτι και να συνοδέψουμε με ένα μεγάλο κομμάτι τον ζεστό μας καφέ.

4. Ζεστή σοκολάτα. Μπορεί να είστε λάτρεις του καφέ, αλλά πείτε αλήθεια: μπορείτε να αντισταθείτε σε μια ζεστή κούπα σοκολάτα;

5. Βιβλία – επιτραπέζια. Δεν υπάρχει πιο ιδανικός καιρός από αυτόν για να διαβάσει κανείς ένα βιβλίο. Βολευτείτε στον καναπέ με μια ζεστή κουβερτούλα και ταξιδέψτε… Αν πάλι προτιμάτε να μαζέψετε κόσμο στο σπίτι, ανάψτε κεράκια, βάλτε την αγαπημένη μουσική της παρέας και καθίστε γύρω από το τραπέζι. Πόσο πιο ωραία μπορεί να περάσει κανείς, από το να έχει μαζί του τους φίλους του και να παίζει επιτραπέζια όλο το βράδυ;