Ποια ζώδια γίνονται οι καλύτεροι φίλοι

Εάν έχεις καλούς φίλους δεν έχεις πολλά να φοβάσαι στη ζωή.  Ωστόσο ποια είναι εκείνα τα ζώδια που πληρούν τα χαρακτηριστικά που κάνουν ένα πρόσωπο καλό φίλο και δεν εννοούμε να είναι κάποιος μόνο πιστός, ή μόνο διασκεδαστικός, ή μόνο καλοπροαίρετος.

Στo σχετικό βάθρο θα μπορούσαν να ανέβουν πιο εύκολα ένας  Ζυγός, αλλά κι ένας Σκορπιός, όπως κι ένας Ιχθύς, για διαφορετικούς λόγους.

Ο Ζυγός είναι ευγενικός και κατανοεί  την αξία της συνεργασίας και της ομαδικότητας στις σχέσεις του, εν ολίγοις γνωρίζει καλά την τέχνη της συνύπαρξης, ένα βασικό στοιχείο στη φιλία. Παράλληλα είναι πολύ αγαπητός στους άλλους, χάρη και στην Αφροδίτη που τον κυβερνά, γιατί ξέρει να διαβάζει τα μάτια, να βλέπει τις επιθυμίες και τη δυσαρέσκεια και να προσφέρει στον εκάστοτε απέναντι αυτό που χρειάζεται τη συγκεκριμένη στιγμή. Επιπλέον κάνει ότι του ζητάς, χωρίς να βαρυγκομήσει και χωρίς να ζητά τίποτα σε αντάλλαγμα. Μάλιστα σε σχέση με άλλους ζωδιακούς τύπους θεωρείται εκμεταλλεύσιμος. Είναι από τους δημοφιλείς κι ο κοινωνικός του κύκλος αποτελείται από μια μεγάλη ομάδα ανθρώπων ενώ δεν έχει κακίες και πάντα είναι ο πρώτος που συγχωρεί κάποιον ενώ προσπαθεί να κάνει τα πράγματα όχι απλά σωστά, αλλά ιδανικά.

Το να γίνεις φίλος με έναν Σκορπιό δεν είναι και τόσο εύκολο… Ο μυστικοπαθής και διαισθητικός Σκορπιός χαρίζει τη φιλία του σαν να προσφέρει ένα ακριβό δώρο και δύσκολα θα ανοιχτεί στο άλλον. Όταν όμως νιώσει ότι μπορεί να σε εμπιστευτεί τότε γίνεται ο πιο πιστός φίλος. Ενίοτε μπορεί να γίνει και κτητικός όπως και σε μία ερωτική σχέση. Όμως έχει  μια βαθιά κατανόηση των ανθρώπων και έχει την ικανότητα να αντιληφθεί τις θετικές ή αρνητικές δονήσεις των ατόμων που τον περιτριγυρίζουν. Η ενσυναίσθηση των άλλων είναι αυτό που τον κάνει ένα άτομο που θέλεις δίπλα σου, αν και ενίοτε η ειλικρίνειά του ελέγχεται. Πάντως εάν γίνεις φίλος με έναν Σκορπιό θα έχεις έναν φίλο για όλη σου τη ζωή!

Ο συναισθηματικός  Ιχθύς είναι πιστός και πολύ καλός φίλος, καθώς έχει την τάση να βλέπει πάντα τα καλά  στους άλλους και τους ωθεί ώστε να του συμπεριφερθούν ανάλογα ενώ βοηθά τους άλλους επιδεικνύοντας αυτοθυσία. Ως φίλος ο Ιχθύς, θα πάει πάνω και πέρα ​​από αυτό που του ζητήθηκε και θα σε έχει πάντα σε άμεση προτεραιότητα! Τείνει να βάζει τις βασικές ανάγκες σου πάντα πριν από τις δικές του, δίνοντας πολύ περισσότερα από όσα παίρνει… Θα μείνει πάντα δίπλα σου, και μπορείς να τον εμπιστεύεσαι χωρίς φόβο