Με αυτά τα ζώδια θα περάσεις τέλεια σε πάρτι!

Ποιοι προτιμούν να διασκεδάζουν εκτός σπιτιού;

 

Ποιοι όμως είναι οι ζωδιακοί τύποι που προτιμούν να διασκεδάζουν εκτός σπιτιού;

Πρώτος και καλύτερος είναι (ποιος άλλος;) ο Τοξότης. Ακόμη και μετά από μια πολύ κουραστική ημέρα, γιατί ως γνωστόν συνήθως είναι και πολυάσχολος, θα προτιμήσει να βγει παρά να καθίσει μέσα στο σπίτι. Ακόμη κι αν δεν τον κρατούν τα πόδια του, θα ετοιμαστεί, θα αρωματιστεί και θα βγει να τα πιει ή να δοκιμάσει κάποια περίεργη κουζίνα, να τσεκάρει το καινούργιο ρέστοραντ που άνοιξε στη γειτονιά του κ.ο.κ. Αν περνάει και ωραία είναι ικανός να ξενυχτήσει, κι ας έχει πρωινό ξύπνημα.

Το ίδιο δύσκολο είναι να μαντρώσεις στους τέσσερις τοίχους τον βασιλιά της ζούγκλας, Λέοντα. Πως αλλιώς θα θαυμάσουν όλοι το μεγαλείο του και μαζί την υπέροχη γκαρνταρόμπα του; Η ψυχή του πάρτι και θα βγει και θα χορέψει και θα επισκεφθεί τις νέες αφίξεις μαγαζιών, κι αν ερωτευτεί κιόλας, θα σύρει μαζί το ταίρι του σε εξόδους που δεν βάζει ο νου σας!

Από τα πιο κοινωνικά ζώδια οι Δίδυμοι δεν θα μείνουν εύκολα μέσα, ακόμη κι αν είναι σε σχέση. Θα βγουν, θα φλερτάρουν, θα μιλήσουν με κόσμο που δεν γνωρίζουν, αλλά και θα αφεθούν σε απίθανες συζητήσεις με το ταίρι τους. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα βαρεθείτε να τους ακούτε.