-Blake Lively

«Η μαμά μου είναι πολυμήχανη σαν τον Μαγκάιβερ. Ας πούμε, αν δεν φορούσε make up και έπρεπε εκτάκτως να πάει κάπου, σκαρφιζόταν διάφορα και μετέτρεπε το τίποτα σε προϊόν μακιγιάζ.»

Jennifer Lopez

«Η μητέρα μου με έμαθε πειθαρχία και ηθική. Δεν έδινε πολλή σημασία στην εμφάνιση, αλλά στον χαρακτήρα. «Να είσαι καλός άνθρωπος» μου έλεγε, και αυτό μου έχει μείνει στο μυαλό μέχρι σήμερα.»

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

 

-Jessica Chastain

«Το πιο σημαντικό που μου έμαθε η μητέρα μου ήταν να καθαρίζω το πρόσωπό μου οπωσδήποτε το βράδυ πριν κοιμηθώ. Προσπαθώ να εφαρμόζω τη συμβουλή της – αν και πολλές φορές ξεχνάω να το κάνω.»

-Shailene Woodley

«Η μαμά μου είναι 49 ετών και δεν έχει βάψει ποτέ τα μαλλιά της, δεν ανησύχησε για τις ρυτίδες της και δεν αγχώθηκε για τα κιλά της. Το να αγαπάς την εμφάνισή σου είναι το μεγαλύτερο μάθημα ομορφιάς.»

Iman

«Η μητέρα μου έλεγε ότι ο χαρακτήρας σε πάει πιο μπροστά από την ομορφιά. Και η μόρφωση. Ιδίως αν προέρχεσαι από μια χώρα του Τρίτου Κόσμου – μόρφωση, μόρφωση και πάλι μόρφωση.»

-Jessica Alba

«Η καλύτερη συμβουλή που μου έδωσε η μαμά μου είναι και η πιο απλή: όλα μπορούν να συμβούν με τη σκληρή δουλειά. Με ενθάρρυνε και ποτέ δεν μου έκοψε τα φτερά. Αυτό με έκανε δυνατή και ανθεκτική στις δυσκολίες.»

-Sofia Vergara

«H μαμά μου φορούσε make up για να μας πάει σχολείο, κάτι που τότε μου φαινόταν φυσιολογικό. Σήμερα όμως σκέφτομαι «τι έκανε από τις 7 π.μ.;». Παρ’ όλα αυτά, της έχω μοιάσει. Δεν φεύγω από το σπίτι χωρίς μακιγιάζ.»

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara) on

-Gina Rodriguez

«Εκείνη δεν φοράει πολύ make up κι έτσι κι εγώ μεγάλωσα χωρίς να ξέρω να το χρησιμοποιώ σωστά. Δεν με πειράζει όμως, γιατί με έμαθε να μην το χρειάζομαι έτσι κι αλλιώς. Κάποιος ας με αγαπάει γι’ αυτό που πραγματικά είμαι.»

-Julianne Moore

«Η μητέρα μου ήταν καταπληκτική. Γέννησε τρία παιδιά πριν από τα 25 και μετά πήρε το πτυχίο της και έκανε δύο μεταπτυχιακά. Μου έμαθε ότι για να είσαι όμορφος εξωτερικά πρέπει πρώτα να είσαι όμορφος εσωτερικά.

-Kate Hudson

«Η μητέρα μου με ενθάρρυνε να έχω επαφή με τα συναισθήματά μου γιατί η ομορφιά βρίσκεται στην ουσία αυτού που είμαστε. Όμορφος είναι εκείνος που έχει ωραία προσωπικότητα – να έχεις ενσυναίσθηση, καλοσύνη, συμπόνια για τον συνάνθρωπό σου.»

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kate Hudson (@katehudson) on

 

-Jenna Dewan (πρώην Tatum)

«Τη μαμά μου τη φωνάζω Glamma γιατί πλέον είναι η πιο glamorous γιαγιά. Πάντα μου έλεγε να μη φεύγω από το σπίτι χωρίς ρουζ και κάτι στα χείλη, είτε κραγιόν, lip gloss είτε lip balm. Glamma, όνομα και πράγμα.»