Η Φανή Χαλκιά αποκάλυψε πως σε 10 ημέρες μπαίνει στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της.

 

Είναι από τις πιο γνωστές ελληνίδες αθλήτριες με μεγάλες διακρίσεις. Τώρα ήρθε η ώρα για τη Φανή Χαλκιά να αποκαλύψει ότι έρχεται μια ακόμη σπουδαία στιγμή της ζωής της. Κι αυτή δεν είναι άλλη από την ημέρα που η ίδια θα γίνει μητέρα για δεύτερη φορά. Σε συνέντευξή της πριν από ένα χρόνο είχε πει ότι δεν θα είχε πρόβλημα να μείνει έγκυος αλλά εκείνη την περίοδο δεν το έβλεπε:

«Έζησα να το δω κι αυτό. Είναι ευλογία. Οι φίλοι μου και οι γνωστοί θεωρούσαν ότι είμαι ο τελευταίος άνθρωπος που θα έκανε παιδί, αλλά προκύπτουν τα πράγματα. Δεν έλεγα ποτέ ούτε ναι ούτε όχι», είχε πει.

 

Αυτό θα είναι το δεύτερο παιδί για την ίδια και τον Λούη Καραμάνο. Μαζί απέκτησαν ένα αγοράκι τον Νοέμβριο του 2017.

Το φύλο του μωρού της

«Το Πάσχα θα γεννήσω. Περιμένω αγόρι πάλι»

 

«Σε 10 ημέρες θα μπω στον 5ο μήνα. Στο πρώτο παιδί πήρα 32 κιλά. Δεν κοιτάζω τα κιλά. Το Πάσχα θα γεννήσω. Περιμένω αγόρι πάλι. Ο μπαμπάς δεν υπάρχει. Αν μπορούσε να το θηλάζει θα το έκανε κι αυτό. Είμαι πολύ τυχερή. Ο μικρός του έχει πολύ μεγάλη αδυναμία. Ειδικά τώρα που είμαι και έγκυος, ο Λούης είναι απίστευτος. Δεν ξέρω αν θα κάνουμε και άλλο παιδί. Ο Θεός ξέρει. Εμείς κάναμε πολύ γρήγορα το παιδί. Στους δυο μήνες που βγαίναμε έμεινα κατά λάθος έγκυος. Ήταν σαν να είμαστε μαζί χρόνια» είπε, μεταξύ άλλων, η Φανή Χαλκιά.