Με το Κλαμπ των χαμένων η πολυβραβευμένη συγγραφέας, Άννα Κουππάνου, δημιουργεί μια σειρά περιπέτειας στην οποία έρχονται να μπλεχτούν μερικά από τα μεγαλύτερα μυστήρια του κόσμου και μερικά από τα μεγαλύτερα αινίγματα του σύμπαντος.

Τέσσερα παιδιά, χαμένα στον κόσμο τους και στις ιστορίες τους, που δε φαίνεται να ταιριάζουν με τις ιστορίες των άλλων γύρω τους, αποφασίζουν να δημιουργήσουν ένα κλαμπ για να καλύψουν όλα αυτά που συμβαίνουν στο υπόγειο του όχι και τόσο συνηθισμένου σχολείου τους, αλλά και για να ανακαλύψουν όλα τα παράξενα που συμβαίνουν στον κόσμο τους, αλλά και σε άλλους κόσμους.

Μια σειρά φαντασίας, μυστηρίου και περιπέτειας που ταξιδεύει τους αναγνώστες και τις αναγνώστριες από ένα πρότυπο σχολείο στο επιστημονικό κέντρο του Σερν, από το Τρίγωνο των Βερμούδων στον κήπο της Κλεοπάτρας της Αιγύπτου και από ένα προάστιο της Αθήνας στα μυστήρια των πιο μυθικών κόσμων. Πώς καταφέρνουν όλα αυτά να δέσουν μεταξύ τους, είναι ακόμη ένα μυστήριο!

Με το καινούριο της βιβλίο η Άννα Κουππάνου, επιστρέφει στο αγαπημένο της είδος, στο μυθιστόρημα φαντασίας.

Όλα ξεκινούν με ένα ανεξήγητο φως στο γήπεδο του ποδοσφαίρου του Πρότυπου Εκπαιδευτηρίου Ανθόπυργου. Ο πρώτος που το προσέχει είναι ο Ντίνος Λούλης, γερό μαθηματικό μυαλό που λύνει γρίφους και σπάζει όρια υπομονής. Ο Αντώνης Χρυσός, με μαλλιά που καλύπτουν το ένα μάτι, με μαύρο μολύβι που υπογραμμίζει και τα δυο, με ακουστικά που καλύπτουν τα δύο αυτιά με ήχους δυνατούς και χέβι μέταλ, θα προσέξει το φως μετά.

Μαζί τους θα είναι και ο Στέφανος Αυγερινός, ο χειρότερος μαθητής του Πρότυπου Εκπαιδευτηρίου Ανθόπυργου και γιος της διευθύντριας, που έχει μετατρέψει το πρώτο του σχολείο σε λιμάνι και τα θρανία σε βαρκούλες. Τέταρτη θα συμπληρώσει το Κλαμπ των χαμένων η Λίζι Γκριν, μυστήρια άφιξη από τη Αμερική που γνωρίζει πράγματα που κανείς δεν μπορεί να ξέρει. Μαζί θα φτάσουν στο κέντρο των πραγμάτων, θα περάσουν τα σύμπαντα, θα γνωρίσουν φαντάσματα και θα βοηθήσουν αυτούς που το χρειάζονται. Αλλά ακόμα και όταν όλα τα μυστήρια λυθούν, το μεγαλύτερο παραμένει: «Αλήθεια, ποια είσαι Λίζι Γκριν;».

Ένα βιβλίο φαντασίας, μυστηρίου και περιπέτειας!