Κριός

Όρεξη για δουλειά και κουτσομπολιό. Μην εμπιστεύεσαι τους πάντες. Στα ερωτικά θα μάθεις κάτι που θα σε στεναχωρήσει. Μη δίνεις σημασία σε συμβουλές που θα σου δώσουν επειδή ξέρεις ποιος είσαι και δεν τις χρειάζεσαι.

 

Ταύρος

Ρομαντισμός, φλερτ, αγάπη και προδέρμ. Εν τω μεταξύ δεν έχετε όρεξη να πάτε για δουλειά και αν πάτε βαριέστε να αναλάβετε τις υποχρεώσεις σας. Στα ερωτικά αδιαφορείτε πλήρως και δεν ασχολείστε.

 

Δίδυμοι

Δώστε χρόνο στα αγαπημένα σας άτομα να σας πλησιάσουν εκείνα. Έχετε πολλά νεύρα και τους κάνει να μη θέλουν να σας πλησιάσουν πολύ. Ηρεμήστε! Όλα καλά θα πάνε και βάλτε αισιοδοξία σήμερα.

 

Καρκίνος

Σταμάτα να κλαις γιατί θυμάσαι πώς ήσουν με τον πρώην σου. Επιπλέον, μη νομίζεις ότι θα πάνε καλά τα πράγματα στη δουλειά αν δε δώσεις σημασία. Το θέμα είναι να έχεις υπομονή και να ελπίζεις στο καλύτερο.

 

Λέων

Βαρετή ημέρα για εσάς. Δεν ξέρετε αν θέλετε να πάρετε πρωτοβουλίες για νέα πράγματα και δεν είστε σίγουροι αν θα έχει κάποιο νόημα. Δεν έχετε διάθεση για πολλά λόγια και βαριέστε όλη μέρα.

 

Παρθένος

Μην τα υπεραναλύεις όλα τόσο. Κάνε ορισμένες κινήσεις αισιοδοξίας και υπομονής και θα πετύχεις σε όλους τους τομείς. Μη δίνεις βάση σε άτομα που δεν ξέρεις προσωπικά γιατί δεν είναι σημαντικά για εσένα.

 

Ζυγός

Είσαι ανάμεσα στο να χωρίσεις ή να παντρευτείς. Βρες την ισορροπία και μη σκέφτεσαι ακραία. Θα πάρεις καλά νέα από τον υπεύθυνό σου και θα ασχοληθείς μάλλον με ένα νέο χόμπι γιατί θα σε κάνει χαρούμενο.

 

Σκορπιός

Μη σκέφτεσαι το παρελθόν και κάτσε να αναλύσεις τι θα σε κάνει εσένα πιο ευτυχισμένο στο παρόν και στο μέλλον. Σου χτυπάει την πόρτα νέος έρωτας και αρκετοί καινούργιοι φίλοι. Στη δουλειά τα πας καλά.

 

Αιγόκερως

Είστε πολύ αφοσιωμένοι στην εργασία σας και δε θέλετε να μένετε στάσιμοι χωρίς να κάνετε κάτι. Δώστε χρόνο και σε εσάς γιατί πιέζεστε πολύ και δεν το καταλαβαίνετε. Εν τω μεταξύ πλησιάζει ευκαιρία νέας γνωριμίας.

 

Υδροχόος

Τολμήστε να αγαπήσετε και μη φοβάστε να αφεθείτε στον έρωτα. Δώστε συμβουλές σε φίλους που το έχουν ανάγκη και μη βαριέστε να ασχοληθείτε μαζί τους. Θα αναλάβετε πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις.

 

Ιχθύς

Μη σκέφτεσαι το παρελθόν. Πέρασε και πρέπει να προχωρήσεις. Τα ερωτικά σου δεν πήγαιναν καλά τότε αλλά θα πάνε στο παρόν και στο άμεσο μέλλον. Επαγγελματικά αδιαφορείτε και δε θέλετε να εξελιχθείτε.