Κριός

Έρχονται ορισμένες αλλαγές στο σχεσιακό κομμάτι. Θα θέλετε ή να χωρίσετε ή να επισημοποιήσετε αυτό που ήδη έχετε. Επαγγελματικά έχετε πιθανότητα να βρείτε μία καλύτερη δουλειά από αυτήν που έχετε ήδη.

 

Ταύρος

Νιώθεις ότι ζηλεύεις τους κολλητούς σου γιατί έχουν την τέλεια σχέση και τον τέλειο μισθό. Μην παραμυθιάζετε τον εαυτό σας με εξιδανικεύσεις. Τίποτα δεν είναι τέλειο. Προσέξτε να μη ζηλεύετε τα κοντινά σας άτομα.

 

Δίδυμοι

Ένα απροσδόκητο μήνυμα, τηλεφώνημα θα σας κάνει να αγχωθείτε αλλά χαλαρώστε. Για καλό θα είναι. Οργανώστε λίγο την προσοχή σας στη δουλειά γιατι πρέπει να λειτουργείτε ομαδικά και όχι με ατομικισμό και ένταση.

 

Καρκίνος

Νιώθεις ότι όλα μπαίνουν σε μία τάξη. Η ψυχολογία σου είναι αρκετά ισορροπημένη γεγονός που δε συνηθίζεις συχνά. Λίγο τα θέματα της αντικοινωνικής συμπεριφοράς να κοιτάξετε λίγο γιατί θα νιώθετε μοναξιά.

 

Λέων

Έχεις αρκετή ένταση και πρέπει να καταλάβεις ότι τα προβλήματα δε λύνονται έτσι. Επιπλέον, βοηθήστε αυτούς που το έχουν ανάγκη και αφήστε την αλαζονεία στην άκρη. Θα έχετε επικοινωνία με τον διευθυντή σας μάλλον.

 

Παρθένος

 

Αδιαφορείτε πλήρως για τα αισθηματικά. Είστε στο στάδιο της επαγγελματικής δημιουργίας. Παίρνετε πρωτοβουλίες για να βρείτε δουλειά σε γνωστούς και φίλους. Θα αλλάξετε μάλλον τη διακόσμηση του σπιτιού σας.

 

Ζυγός

Δεν έχεις τη διάθεση και την υπομονή να ασχοληθείς με πράγματα όπως τα ψυχολογικά των φίλων σου. Δώσε έμφαση όμως στο να τους ακούσεις γιατί αλλιώς θα απομακρυνθείτε. Στα επαγγελματικά «λάμπεις».

 

Σκορπιός

Υπερβολική όρεξη για σεξ, χάδια και αγκαλιές. Σε έχουν επηρεάσει οι όψεις και έχεις την ανάγκη να χουχουλιάσεις και να μην πας καν για δουλειά. Το αμόρε σου σε καταλαβαίνει. Αν πάλι είσαι μόνος θα ψάξεις να βρεις κάτι πιο σταθερό.

 

Τοξότης

Αναλαμβάνεις περισσότερα καθήκοντα στη δουλειά και σου πέφτουν μαζεμένα. Έχεις τάσεις φυγής σε σημείο να μη μπορείς να συγκεντρωθείς και αναρωτιέσαι από τώρα τι θα κάνεις το ΣΚ. Έχε υπομονή και επιμονή.

 

Αιγόκερως

Πρέπει να δείξεις ενδιαφέρον στους φίλους σου γιατί σε έχει πιάσει η αδιαφορία που σε πιάνει συνήθως. Στα ερωτικά σου το ίδιο. Στα επαγγελματικά θα απογοητευτείς που δε θα πάρεις την αύξηση που περίμενες.

 

Υδροχόος

Μη μπεις σε διαδικασία για οικογενειακούς τσακωμούς, επειδή έχεις νεύρα. Στη δουλειά θα είσαι συνεπής αλλά περιμένεις καλύτερο μισθό και καλύτερη θέση. Στα αισθηματικά αδιαφορείς παντελώς γεγονός που θα σου προκαλέσει μοναξιά.

 

Ιχθύς

Στεναχωρέθηκες από τα λόγια που σου είπε ο κολλητός σου και επειδή δεν έχεις χρόνο να δεις συχνά το αμόρε. Χαλάρωσε, για αυτό υπάρχει το ΣΚ και κάνε υπομονή. Τίποτα δε μπορείς να πετύχεις χωρίς αισιοδοξία.