Όπως ήδη γνωρίζετε, δεν διαθέτουμε όλοι τις ίδιες ερωτογενείς ζώνες, δεν ερεθιζόμαστε με τα ίδια πράγματα στον ίδιο βαθμό και δεν θεωρούμε δεδομένο ότι αν κάποιος μας αγγίξει σε κάποιο προτεινόμενο μέρος, θα πάρουμε και αυτόματα φωτιά. Εκτός όμως από τα προφανή, υπάρχουν και σημεία ή κινήσεις που μπορεί να μας ξαφνιάσουν ευχάριστα (ωπ κοίτα τι συνέβη μόλις τώρα) ή να μην τις είχαμε καν σκεφτεί. Και ξέρεις πού οφείλονται όλα; Στην ημερομηνία γέννησής σου.

Κριός

Κεφάλι. Οι ερωτογενείς ζώνες του Κριού συγκεντρώνονται στο πρόσωπο, το κεφάλι και τα μαλλιά. Αν θέλετε να δώσετε ευχαρίστηση, ξεκινήστε με ένα απαλό μασάζ με ήρεμες και προσεκτικές κινήσεις. Έτσι θα ξυπνήσετε τη λίμπιντό του. Προσευχηθείτε να έχει λουστεί. Μπορείτε επίσης να τρέξετε με τα δάχτυλά σας το πρόσωπο για να χαλαρώσει, αλλά υπάρχει ο κίνδυνος να αποκοιμηθεί γιατί δεν είναι ότι πήγατε και για μπάντζι τζάμπινγκ.

Ταύρος

Ο λαιμός. Αν θέλετε να κάνετε έναν Ταύρο να λιώσει, φιλήστε τον αργά και απαλά στο λαιμό ενώ του κάνετε ένα μασάζ στο σβέρκο. Χρειάζεται να έχετε κάνει ενόργανη για να το επιτύχετε, αλλά ποιος είπε ότι το σεξ δεν θέλει δουλειά; Αν σας έχει μείνει κουράγιο, ψιθυρίστε του κάτι πολύ ερεθιστικό στο αφτί. Δηλαδή ‘έκανα αποταμίευση’.

Δίδυμοι

Στήθος. Τα φιλιά, τα χάδια και τα αγγίγματα είναι η καλύτερη του Διδύμου. Εννοείται ότι δεν είναι απόλυτα σίγουρος για αυτό που του κάνετε, καθώς είναι πάρα πολύ εγκεφαλικό (αχαχαχαχα) και αναποφάσιστο ζώδιο, αλλά αν δείτε ότι μουγκρίζει, σημαίνει ότι το πηγαίνετε καλά.

Καρκίνος

Τα χείλη. Θέλετε να στείλετε έναν Καρκίνο στον έβδομο ουρανό; Συγκινηθείτε μπροστά του. Εναλλακτικά, ξεκινήστε το παιχνίδι από πριν πιάνοντας και γλείφοντας τα χείλη σας. Περάστε στα δικά του είτε με απαλά φιλιά είτε με το να χαϊδέψετε τα χείλη, και γιατί όχι να του επιτρέψετε να γευτεί τα δάχτυλά σας. Πάμε παρακάτω.

Λέων

Στομάχι. Λατρεύει τα φιλιά και τα χάδια στο στομάχι, ειδικά αν έχει φάει σπαλομπριζόλα και πονάει το εντεράκι του. Αν δεν πετύχει αυτό, πείτε του πόσο φανταστικός, ασυναγώνιστος είναι και πόσο τυχερή νιώθετε που τον κοιτάτε. Θα ερεθιστεί αυτοστιγμεί.

Παρθένος

Η κοιλιά. Αν δεν υποφέρει από κάποια χρόνια ασθένεια, για την οποία έχει πάρει 7 χάπια από το πρωί, μπορείτε με ευγένεια και σεβασμό να χαϊδέψετε την περιοχή και να καταλήξετε σε πιο καυτά σημεία του σώματος.

Ζυγός

Παντού. Ο Ζυγός είναι άκρως αισθησιακός αλλά δεν το ξέρει κανένας άλλος. Μπορεί να είναι πιο βαρετός από λαμπατέρ, αλλά αν τον αγγίξετε, θα γουρλώσει τα μάτια και θα σας κάνει δικό/δική του πριν προλάβετε να πείτε ‘μερίσματα και μετοχές’.

Σκορπιός

Οπίσθια. Ο Σκορπιός αγαπά την πίσω όψη και μπορεί να την θαυμάζει όλη ημέρα. Βάλτε τα πιο σέξι εσώρουχά σας και κάντε του ένα στριπτίζ, ενώ σίγουρα παρακολουθεί πορνό.

Τοξότης

Πόδια. Σας φαίνονται σοβαροί και μετρημένοι; Σας φαίνονται πιο βαρετοί και ήσυχοι από ένα κατσαβίδι; Κι όμως, είναι οι άρρωστοι του ζωδιακού και μπορούν να πάρουν φωτιά αν δουν τα νύχια των ποδιών σας, ακόμα κι αν έχετε ξεχάσει να τα κόψετε.

Αιγόκερως

Μασάζ. Ξυπνήστε τις αισθήσεις του με ένα σαγηνευτικό και βασανιστικό μασάζ με αιθέρια έλαια. Ταυτόχρονα, μιλήστε του για το πόσο υπεύθυνη είστε, πώς μαζεύετε τα ρούχα σας και πώς δεν έχετε καμία οικονομική εκκρεμότητα.

Υδροχόος

Αυτιά. Ένα απαλό φιλί ή δάγκωμα στο λοβό θα τον εκπλήξουν και θα τον ερεθίσουν, αλλά μπορεί να έρθετε αντιμέτωποι με την προσωπικότητά τους και να σας πουν ‘ως εδώ’ στέλνοντάς σας σπίτι. Το ρίσκο δικό σας.

Ιχθείς

Γοφοί. Πιάστε τον/την από τη μέση, τους γοφούς, τους μηρούς και από τις χειρολαβές. Το πιθανότερο είναι ότι δεν ξέρει τι σημαίνει επαφή και θα φάτε κλωτσιά, αλλά η ζωή είναι πολύ μικρή για να μην παίρνουμε ρίσκα.