Κριός

Θέλετε να πάρετε ένα δώρο στον εαυτό σας αλλά ταυτόχρονα σκέφτεστε τα έξοδα τα οποία τρέχουν ήδη. Μία νέα επαφή θα σας κάνει να ερωτευτείτε μετά από πολύ καιρό. Οι φίλοι σας έχουν απομακρυνθεί λόγω δουλειάς.

Ταύρος

Δεν έχετε τη διάθεση να δώσετε χρόνο στον καθένα για να εκφράσει τα προβλήματά του. Βαριέστε να σας απασχολούν με «ξένες» υποθέσεις. Θέλετε να μάθετε μία νέα γλώσσα, να ξεκινήσετε ένα νέο χόμπι κλπ.

Δίδυμοι

Αναρωτιέστε αν σας αγαπάνε πραγματικά ή αν δε θέλουν να σας αποφεύγουν για να μη στεναχωρηθείτε. Είστε σε μία φάση που έχετε ανασφάλειες και κρίνετε τον εαυτό σας πάρα πολύ αυστηρά. Αλλάξτε τρόπο σκέψης.

Καρκίνος

Αγαπάτε να αγαπιέστε και είστε πολύ τυχεροί. Έρχονται νέες ευκαιρίες στον έρωτα και τη συντροφικότητα. Είστε αρκετό καιρό μόνοι για να έχετε τη δικαιολογία να μην κάνετε κάτι ερωτικό. Αναμένετε βελτίωση στα οικογενειακά θέματα.

Λέων

Δεν ξέρετε αν εμπιστεύεστε τους άλλους ή όχι. Πρόσφατα σας στεναχώρησε μία φιλική σχέση που είχατε και από τότε έχει κλονιστεί η πίστη και η υπομονή σας. Μην κλείνεστε στον εαυτό σας γιατί δε θα σας εξελίξει καθόλου.

Παρθένος

Κάθε μέρα και ειδικά σήμερα υπεραναλύετε τα πάντα. Πρέπει να βρείτε ένα χόμπι να εκτονωθείτε για να μη χαλάτε ενέργεια συνέχεια χωρίς λόγο. Θέλετε να ασχοληθείτε με κάποιο καινούργιο χόμπι ή άθλημα.

Ζυγός

Προσπαθείτε να κάνετε ένα αρμονικό περιβάλλον στο σπίτι σας για να «αποφορτίζεστε» όταν έρχεστε από τη δουλειά. Έχετε την ανάγκη να πάρετε ένα κατοικίδιο και να το φροντίσετε. Προσπαθήστε να είστε αισιόδοξοι.

Σκορπιός

Μία έξυπνη ιδέα θα σας έρθει στο καλλιτεχνικό κομμάτι. Να γράψετε ποίημα,  μουσική κλπ. Ο κολλητός σας σας στεναχωρεί επειδή έχει απομακρυνθεί λόγω υποχρεώσεων. Μην τα βλέπετε όλα αρνητικά.

Τοξότης

Όρεξη για δουλειά, βόλτες και έντονη δημιουργικότητα θα έχετε σήμερα. Υπάρχει πιθανότητα να συζητήσετε για οικονομικά θέματα με την οικογένειά σας και έχετε άγχος για το πώς θα τα διαχειριστείτε.

Αιγόκερως

Προσπαθείτε συνέχεια να ηρεμήσετε επειδή περνάτε έντονο άγχος. Η δουλειά σας πιέζει και εσείς οι ίδιοι ψάχνετε τρόπους να αλλάξετε την καθημερινότητά σας. Μία καλή φιλική συμβουλή θα σας βοηθήσει με ένα δίλημμα πάνω στη δουλειά σας.

Υδροχόος

Βαριέστε να δώσετε βάση στο τι σας λένε οι άλλοι και δε δίνετε καν την απαραίτητη προσοχή ακόμα και για χρήσιμες συμβουλές. Κοιτάξτε να δώσετε χρόνο στον εαυτό σας και να μην τον παραμελείτε. Πηγαίνετε μία βόλτα να ηρεμήσετε.

Ιχθύς

Είστε έτοιμοι να ζητήσετε αύξηση από το αφεντικό σας και δεν ξέρετε πώς να του το πείτε. Θέλετε να έρθετε σε επαφή με έναν πρώην σας και αδιαφορείτε πλήρως για μια γνωριμία με κάτι καινούργιο στο παρόν.