Στις γιορτές συνήθως οι απαιτήσεις που έχουμε αυξάνονται γιατί θέλουμε να περάσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα. Όμως αυτό δεν εξαρτάται πάντα από εμάς . Σίγουρα αυτά τα τρία ζώδια έχουν τις περισσότερες πιθανότητες να έχουν δράμα και να κάνουν μόνα τους γιορτές.

Καρκίνος

Είναι σα να βιάζεσαι. Είναι και χαρακτηριστικό του ζωδίου σου βέβαια. Θέλεις να τα κάνεις όλα μαζί και να διασφαλίσεις ότι θα έχουν όλα ένα πρόγραμμα. Το θέμα είναι όμως πως αυτή η υπερβολή να μη δίνεις χρόνο να αποφασίζει ο άλλος αυτά που θέλει θα προκαλέσει πίεση.

Έχεις υψηλές απαιτήσεις και θα θέλεις κάθε μέρα να βλέπειςτο αμόρε σου. Αν πάλι δεν το βλέπεις κάθε μέρα θα γκρινιάζεις και θα κάνεις σκηνές ότι τάχα δε νιώθει πράγματα για εσένα κλπ. Εν ολίγοις δε χρειάζεται να βγάλεις τόσα συναισθήματα, τόσο απότομα, με τόσο άγχος. Αν δεν ηρεμήσεις μην περιμένεις να σε θεωρούν καλή παρέα για γιορτές και πόσο μάλλον το ταίρι σου.

Λέων

H αλαζονεία που θα έχεις στις γιορτές δε θα σου βγει σε καλό, μάλλον σε βλέπω στα χωρίσματα. Το ότι υπάρχει περισσότερος κόσμος έξω να περάσει καλά δε σημαίνει ότι πρέπει να έχεις «τουπέ» και να επιδεικνύεις τα λεφτά σου και τα ρούχα που φοράς. Επίσης μη φλερτάρεις στα social media, φαίνεται ξέρεις.

Πέρνα καλά τις γιορτές χωρίς να έχεις την τάση να πάρεις επιβεβαίωση από τους γύρω σου ότι όντως περνάς καλά. Δώσε έμφαση να μην καταναλώνεις πολύ αλκοόλ και να μην είσαι έξω σχεδόν μόνο με τους φίλους σου. Διαφορετικά μην περιμένεις να μείνει δίπλα σου κανένας και ειδικά η σχέση σου.

Κριός

Ειλικρινά είναι γιορτές. Κάτσε και απόλαυσέ τες. Ακόμα και τότε σκέφτεσαι τη δουλειά και την καριέρα. Ο σύντροφός σου περίμενε πώς και πώς να περάσετε χρόνο μαζί και εσύ τι κάνεις για αυτό; Θεωρείς ότι θα σε έχει όλες τις γιορτές να ασχολείσαι με τα επαγγελματικά και μετά τις γιορτές θα σε κρατήσει; Δεν υπάρχει περίπτωση.

Μην κάνεις σα να έχεις παντρευτεί τη δουλειά σου, διαφορετικά δε θα υπάρχει χώρος για κάτι άλλο. Πρέπει να δείξεις κατανόηση στο γεγονός ότι το ταίρι σου θέλει να σε βλέπει. Διαφορετικά μην έχεις σχέση. Θες δε θες αν κάνεις όλα αυτά τα λάθη, μόνος σου θα περάσεις τα Χριστούγεννα.