Η επικοινωνία είναι το άλφα και το ωμέγα σε μια μια σχέση. Σίγουρα θα σας έχει τύχει κάποια στιγμή ενώ εκτιμάτε και έχετε αισθήματα για έναν άνθρωπο, να μην μπορείτε να έχετε μαζί του μία καλή επικοινωνία.

Εφαρμόστε λοιπόν μερικά αστρολογικά μυστικά, τα οποία θα σας βοηθήσουν να βρείτε το «κουμπί» του ατόμου που σε ενδιαφέρει με βάση το ζώδιό του.

Ας δούμε αναλυτικά:

 

Κριός: Για να μπορέσεις να βρεις το «κουμπί» του και για να λειτουργείς πιο άνετα μαζί του στις επικοινωνίες σας, προσέγγισε τον άμεσα, πες αυτό που θέλεις να του πεις ευθέως, δίχως ντροπές και δισταγμούς. Ο Κριός θέλει να ακούει αλήθειες και του αρέσει όταν οι άνθρωποι γύρω του μπαίνουν κατευθείαν στο «ψητό».

Ταύρος: Ο Ταύρος δεν λέει πολλές κουβέντες, όμως όταν μιλήσει, θα δηλώσει ευθέως τη θέση του και δεν θα σου δώσει τα περιθώρια, ούτε να τον αμφισβητήσεις, αλλά ούτε και να τον κάνεις να αλλάξει άποψη. Οπότε Για να καταφέρεις να μιλήστε του γλυκά, με καλούς τρόπους, να τον πιάσετε στο φιλότιμο .

Δίδυμοι: Λάτρης της επικοινωνίας είναι ο Δίδυμος. Το μόνο που πρέπει να κάνεις, είναι να έχεις επιχειρήματα σε καθετί που θα του συζητήσεις. Αν θέλεις να χαλαρώσεις το κλίμα μεταξύ σας, αρκεί να έχεις χιούμορ και να κάνεις κάποιο έξυπνο, διασκεδαστικό σχόλιο, που θα τον κάνει να γελάσει… Με το χιούμορ μπορείς αμέσως να κερδίσεις την προσοχή ενός Δίδυμου.

Καρκίνος: Ο Καρκίνος είναι αρκετά συγκρατημένος αλλά και ντροπαλός στην επικοινωνία του. Οταν περνάτε δύσκολες στιγμές, να φροντίζετε να τον ηρεμείτε. Επικοινωνείστε με τρόπο εκφραστικό, αλλά και συναισθηματικό! Εξωτερίκευσε τα συναισθήματά σου, δείξε του το ενδιαφέρον σου, προτίμησε να του τηλεφωνήσεις, παρά να του στείλεις ένα γραπτό μήνυμα και απόδειξέ του ότι νοιάζεσαι!

Λέων: Ένας Λέοντας δεν αντέχει την μιζέρια, την μουρμούρα και τις «βαριές» συζητήσεις, που δεν καταλήγουν πουθενά! Σε κάθε επικοινωνία σου με το Λιοντάρι, λοιπόν, θα πρέπει να είσαι πραγματικά ο εαυτός σου, δίνοντας του συχνά επαίνους και κομπλιμέντα, που τόσο πολύ του αρέσουν και τον κάνουν να αφήνεται περισσότερο στην επικοινωνία σας…

Παρθένος: Ο Παρθένος είναι αρκετά σφιγμένος στην επικοινωνία του, μέχρι να πάρει τον αέρα του και να σε γνωρίσει λίγο καλύτερα. Μίλα μαζί του με σοβαρότητα, δείξε του ότι έχεις άποψη, υποστήριξε τις ιδέες σου και χρησιμοποίησε όμορφο λεξιλόγιο. Να θυμάσαι πως ο Παρθένος, όταν μιλάς, δίνει πολύ μεγάλη προσοχή όχι μόνο στις λέξεις σου, αλλά και στις εκφράσεις και στις χειρονομίες σου…

Ζυγός: Ο ευχάριστος και γλυκομίλητος Ζυγός, είναι ένα άτομο αυθόρμητο στις επικοινωνίες του, απλά έχει το ελάττωμα να πετά από το ένα θέμα στο άλλο ή να μην συγκεντρώνεται πολύ στην κουβέντα σας. Προσπάθησε σε κάθε μορφή επικοινωνίας σου μαζί του, να του συμπεριφέρεσαι με τρόπο άνετο, διπλωματικό και ευγενικό…

Σκορπιός: Για τον Σκορπιό , είναι απαραίτητο να δημιουργείται ένα κλίμα αμοιβαίας εμπιστοσύνης στις επικοινωνίες του και για να το πετύχεις αυτό, θα χρειαστεί να κάνεις υπομονή και προπάντων να έχεις απόλυτη ειλικρίνεια σε κάθε συζήτηση μαζί του! Μίλα του για τα συναισθήματά σου, άνοιξε την καρδιά σου, μοιράσου μαζί του τόσο τις σοβαρές όσο και τις ασήμαντες σκέψεις του.

Τοξότης: Το πρόβλημα με τον Τοξότη είναι ότι βαριέται πάρα πολύ εύκολα… Όταν λοιπόν μιλάς μαζί του, δεν θα πρέπει να κολλάς στις λεπτομέρειες, χρησιμοποιώντας «σάλτσες» στο λόγο σου, απλά και μόνο για να τον εντυπωσιάσεις. Ο Τοξότης στέκεται στην ουσία και δεν έχει χρόνο για χάσιμο. Του αρέσουν πολύ τα έξυπνα σχόλια και οι ατάκες.

Αιγόκερως: Ο Αιγόκερως δεν μένει ποτέ στα λόγια, δεν εντυπωσιάζεται με αυτά που θα του πεις, η ουσία στην επικοινωνία μαζί του κρύβεται στο εξής: Κατά πόσο θα καταφέρεις να του αποδείξεις με τις πράξεις σου, όλα όσα έχεις κουβεντιάσει μαζί του! Για το λόγο αυτό, καλύτερα και εσύ από την πλευρά σου να λειτουργείς μετρημένα στα λόγια σου, τουλάχιστον μέχρι να βεβαιωθείς ποιες είναι και οι δικές σου προθέσεις!

Υδροχόος: Είναι ένα άτομο φιλελεύθερο, ανοιχτό σε όλες τις απόψεις και διαθέσιμο πάντα για κουβέντα, αλλά και ανάλυση! Το μόνο που δεν αντέχει ένας Υδροχόος είναι τις παλιομοδίτικες απόψεις και τους στενόμυαλους ανθρώπους… Σε κάθε περίπτωση όμως, εσύ πρέπει να εκφράζεσαι ελεύθερα απέναντί του, σαν να τον ξέρεις χρόνια, παραθέτοντας τις απόψεις σου, χωρίς όμως να προσπαθείς να του επιβάλεις να συμφωνήσει με όσα εσύ του λες.

Ιχθείς: Σίγουρα έχεις να κάνεις με έναν άνθρωπο ιδιαίτερο, διαφορετικό από τα υπόλοιπα άτομα που έχεις γνωρίσει και αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο έχεις αντιληφθεί ότι πρέπει να συμπεριφέρεσαι απέναντί του με «λεπτότητα»! Μην κολλάς σε κάθε του λέξη προσπαθώντας να βγάλεις νόημα, γιατί θα μπλεχτείς ακόμα περισσότερο…