Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει μία συγκεκριμένη συνταγή για να γίνεις σέξι και όλοι να σε θέλουν.

Η ομορφιά είναι, σε μεγάλο βαθμό, υποκειμενική και η έλξη ανάμεσα στους ανθρώπους μυστηριώδης!

Ευτυχώς όμως υπάρχουν μικρές αλλαγές που μπορείς να κάνεις και μέρα με την μέρα να βελτιώνεις την εικόνα σου χτίζοντας αυτοπεποίθηση, που είναι το βασικό συστατικό του σεξαπίλ.

Γιατί, αν αισθάνεσαι καλά μέσα σου, το εκπέμπεις και στους γύρω σου κι αυτό σε ανεβάζει!

Και ποιος δεν θα ήθελε να νιώθει πιο σέξι, ανά πάσα στιγμή; Είναι ωραίο να είσαι σέξι. Νιώθεις καλύτερα. Περπατάς στον δρόμο και πετάς.

Κι αν στύβεις το μυαλό σου επειδή η ανασφάλειά σου λέει χαζομάρες και σε κάνει να αμφιβάλλεις, έχουμε μερικά μικρά μυστικά που θα σου τονώσουν το ηθικό και θα σε κάνουν να αισθάνεσαι πιο σέξι από ποτέ.

1. Κοίτα τον κόσμο στα μάτια. Όχι μόνο τον σύντροφό σου, όλους. Τίποτα δεν είναι πιο έντονο και σέξι από λίγη επαφή… βλέμμα με βλέμμα.

2 Χαμογέλα. Ναι, το ξέρουμε, έχει κουράσει αυτή η συμβουλή και ποιοι είμαστε εμείς να αστυνομεύσουμε τις εκφράσεις του προσώπου σου, αλλά τι να κάνουμε; Το χαμόγελο είναι σέξι.

3. Το χιούμορ, επίσης, είναι σέξι. Δολοφονικά σέξι.

4. Στα πιο επιφανειακά από το χιούμορ, αν έχεις μακρύ μαλλί, φρόντισέ το. Κάνε λίγο πιστολάκι. Αυτόματα θα νιώσεις το σέξινες να αυξάνει σε όγκο—μαζί με το μαλλί σου.

5. Φόρα ένα σέξι εσώρουχο. Κι ας μην το δει κανένας. Ξέρεις εσύ πως το φοράς, κι αυτό είναι αρκετό.

6. Μην το παρακάνεις με προκλητικά ρούχα. Μερικές φορές, ένα πιο συντηρητικό ρούχο μπορεί να είναι πιο σέξι, αφήνοντας την φαντασία των άλλων να καλπάσει.

7. Κάνε unfollow τους ανθρώπους που σε μιζεριάζουν και σε κάνουν να αισθάνεσαι λιγότερο σέξι στα social media. Έχει αποδειχθεί περίτρανα πως ό,τι συμβαίνει στο Instagram είναι ψέμα, μη το αφήνεις κι εσύ να σε επηρεάζει.

8. Βρες έναν καλό ράφτη, μια καλή μοδίστρα, και φρόντισε κάποια ρούχα σου να αγκαλιάζουν όπως πρέπει το σώμα σου. Δυστυχώς, δεν έχουμε όλοι σώμα κούκλας βιτρίνας. Μερικές μεταποιήσεις θα κάνουν τα ρούχα σου καλύτερα από ποτέ.

9. Αν φοράς τοπ με κουμπιά, απλά ξεκούμπωσε το πάνω-πάνω. Δρα άμεσα.

10. Περπάτα πιο αργά. Ναι, μπορεί να μην έχεις χρόνο, δεν σου λέμε να το κάνεις το πρωί που τρέχεις να πας στην δουλειά. Στη βόλτα σου, όμως, γιατί τρέχεις;

11. Ζήτα περισσότερο σεξ. Αν έχεις σύντροφο, ξέρεις τι να κάνεις. Αν δεν έχεις, υποθέτουμε ξέρεις πώς να βρεις λίγο χαλαρό σεξ, ή έχεις ήδη ένα άτομο στον κύκλο σου που με χαρά θα ερχόταν για να ικανοποιηθείτε και οι δυο. Περισσότερο σεξ, περισσότερη αίσθηση ότι είσαι σέξι, απλή λογική.

12. Αν φοράς πολύ έντονο άρωμα, σταμάτα. Η φυσική μυρωδιά ενός (καθαρού, οκέι) σώματος είναι πιο σέξι από κάθε φτιαχτό άρωμα.

13. Φέρσου όμορφα στους ανθρώπους. Επειδή αυτό κι αν είναι σέξι.

14. Αυνανίσου. Είναι η πιο κλασική, στα όρια του κλισέ, αλλά δοκιμασμένη συμβουλή. Αν δεν ξέρεις εσύ απ’ έξω κι ανακατωτά κάθε πτυχή του σώματός σου, τότε ποιος;

15. Γίνε πιο δυναμική. Ίσως είσαι γενικά χαμηλών τόνων και δεν το’χεις τόσο στον χαρακτήρα σου, αλλά δεν μιλάμε για υπερβολές. Απλά γίνε λίγο πιο χαμογελαστή, θετική και εκφραστική και δεν θα χάσεις!