Οι άντρες παρά το γεγονός ότι πολλοί υποστηρίζουν το αντίθετο, δεν είναι και τόσο απλά όντα. Παρ΄όλα αυτά υπάρχουν τρόποι για να καταλάβει μία γυναίκα αν ένας άντρας ενδιαφέρεται για εκείνη.

Τους αποκωδικοποιείς εύκολα γιατί συνήθως αυτό που νιώθουν ταυτίζεται με αυτό που κάνουν.

Αν ο σύντροφός σου δεν είναι και πολύ ομιλητικός, τότε αυτές οι συμπεριφορές του θα σε κάνουν να καταλάβεις πως σε αγαπάει πραγματικά και σε εκτιμάει, ακόμη κι αν δυσκολεύεται να το εκφράσει με τα λόγια.

Το body language το αλάνθαστο

Αν εκείνος είτε σε δημόσιο, είτε σε ιδιωτικό χώρο είναι εκδηλωτικός και τρυφερός μαζί σου, τότε ναι, έχει συναισθήματα.

Όταν λέμε εκδηλωτικός όμως, δεν εννοούμε να κάνει ακραίες κινήσεις που σε εκθέτουν-όπως το να σου πιάσει τα οπίσθια παρουσία τρίτων- εκεί όχι, δε σε έχει και σε ιδιαίτερη υπόληψη.

Ένα χάδι όμως, το να σου κρατάει το χέρι, το να σε φιλήσει στο μάγουλο ή το να θέλει να έχει το χέρι του περασμένο στη μέση σου, τότε ναι, σημαίνουν πολλά καλά.

Πες το κι έγινε

Αν ένας άντρας, σηκωθεί τη νύχτα και τρέξει να σου βρει φαρμακείο, ή πάει να σου πάρει απλά μια κρέπα γιατί την τράβηξε η όρεξή σου και δεν είσαι έγκυος, τότε ναι, σε θεωρεί αρκετά έως πολύ σημαντική για εκείνον.

Γενικά, αν σε προσέχει και προσπαθεί να ικανοποιεί τις επιθυμίες σου χωρίς να δυσανασχετεί και ειδικά περίεργες ώρες ή κάνοντας πράγματα που δεν κατέχει και πολύ – ναι, να πάει να αγοράσει μόνο σερβιέτες ή να ζητήσει το κραγιόν σου από την πωλήτρια στο πολυκατάστημα -τότε σε αγαπάει.

Large συναισθήματα

Δε χρειάζεται να υπερβαίνει το budget του. Αν ο άντρας που έχεις δίπλα του, ξοδεύει για σένα αναλογικά με τα έσοδά του, ένα σημαντικό ποσό χωρίς φυσικά να του το ζητάς, τότε ναι, είναι και gentleman αλλά και σε υπολογίζει.

Μη μπερδεύεις τη “ζημιά” με το κέρασμα. Για να σου δείξει ένας άντρας ότι σε θέλει, αρκεί να ανοίγει το πορτοφόλι του, όχι να μένει ταπί.

Εδώ θέλουμε να τονίσουμε, ότι ως φεμινίστριες, πάντα κάνουμε κι εμείς την κίνηση να πληρώσουμε, και πολύ συχνά πληρώνουμε κιόλας, γιατί μας αρέσει. Η πρόθεσή του όμως να πληρώνει, σημαίνει ότι γουστάρει.