Που να βγεις ραντεβού και να μην ξενερώσεις….

Τι μπορείς να κάνεις με τον σύντροφό σου για να ξεφύγετε από τη ρουτίνα του ίδιου και τα ίδιου στο επόμενο ραντεβού σας;

Ανάλογα με το ζώδιο του μπορείτε να κάνετε τα εξής:

Με τον Κριό δοκιμάστε να αναβιώσετε το πρώτο ραντεβού, σε ένα άγνωστο μέρος.

Ο Ταύρος θα απολαύσει μια όμορφη και χαλαρή βόλτα όπου σας βγάλει ο δρόμος και για όσο σας κάνει κέφι!

Με τον Δίδυμο κανόνισε να κάνετε κάτι, που κανείς από τους δυο δεν το έχει ξαναδοκιμάσει: Από μάθημα σάλσα και κεραμικής, μέχρι paintball ή επίσκεψη στο πλανητάριο ή σε μια δανειστική βιβλιοθήκη.

Με τον Καρκίνο αν βγεις (που αλλού να πας;) παρά στα στέκια τα παλιά, εκεί όπου μεγάλωσες, σπουδάζατε ή μένατε, για να του δείξεις το πατρικό σου, το σχολείο σου κ.ο.κ.

Ο βασιλιάς Λέων κρύβει ένα παιδί μέσα του οπότε πηγαίνετε (γιατί όχι;) σε ένα λούνα-παρκ και βγάλτε τον πιο παιχνιδιάρη εαυτό σας κάνοντας σκοποβολή, μπαίνοντας σε συγκρουόμενα, ρόδα κ.ο.κ.

Με την Παρθένο κανόνισε να μαγειρέψετε ένα μοναδικό γεύμα για δυο με πιάτα της αρεσκείας σας, το οποίο και θα απολαύσετε πίνοντας κρασί και κουβεντιάζοντας.

Για τον αισθηματία Ζυγό φτιάξε ένα CD με τραγούδια εξαιρετικά αφιερωμένα κι ένα δείπνο που φτιάξατε μαζί.

Με τον Σκορπιό κανόνισε μια έξοδο, που συνδυάζει ένα ωραίο γεύμα, αλλά και βόλτα και καφέ και όποια άλλη έκπληξη σκεφτείς.

Με τον ταξιδιάρη Τοξότη (τι άλλο να κάνεις;) αν δεν μπορείς να του προσφέρεις ταξιδάκι εκτός συνόρων, παρά  να  παραστήσετε τους τουρίστες στην πόλη σας! Απολαύστε το.

Για τον Αιγόκερω, που θέλει να διατηρεί τον απόλυτο έλεγχο, οργάνωσε εσύ τη βραδιά, ζητώντας του να φροντίσει εκείνος το γλυκό.

Με τον Υδροχόο μπορείς να πας σε μια γκαλερί τέχνης, σε μια διάλεξη, αλλά και στο Μέγαρο αλλά και σε ένα γκουρμέ εστιατόριο.

Με τον Ιχθύ κανόνισε φεστιβάλ με ταινίες στο σπίτι, που θα φέρετε αμφότεροι, με την προϋπόθεση, ότι θα δείτε τουλάχιστον τις δύο, χωρίς σχόλια. Καλή σας διασκέδαση!